Moderátoři: Admin - Zdeněk Jindra, smith

Josef 1991

Uživatel

Zaregistrován:
6. 12. 2024

Vytvořeno:
6. 12. 2024, 17:44

Dobrý den, chtěl bych se zeptat, zda je tu někdo, kdo se vyzná v oblečení. Konkrétně se jedná o dva kusy oblečení značky Philipp Plein - kraťasy a tričko. Oblečení má velmi nestandartní etikety z kůže, kameny Swarovski a plno dalších věcí. Na oficialním webu výrobce je velmi drahé vše. Můžete mi prosím někdo poradit, případně napsat nějaké informace? Moc děkuji!

Popis obrázku

Popis obrázku

Popis obrázku

Popis obrázku

Bedrich

Uživatel

Zaregistrován:
3. 3. 2019

Vytvořeno:
8. 12. 2024, 20:59

Dobrý den, chtěl bych se zeptat, zda je tu někdo, kdo se vyzná v oblečení. Konkrétně se jedná o dva kusy oblečení značky Philipp Plein - kraťasy a tričko. Oblečení má velmi nestandartní etikety z kůže, kameny Swarovski a plno dalších věcí. Na oficialním webu výrobce je velmi drahé vše. Můžete mi prosím někdo poradit, případně napsat nějaké informace? Moc děkuji!

...tohle a sposutu dašího vám vyjede google, když zadáte "Philipp Plein":
Philipp Plein - je Německý módní návrhář světového významu. Značka byla založena v roce 1998 v Mnichově.

Do portfolia značky spadají kolekce PHILIPP PLEIN, PLEIN SPORT a BILIONARE.
Kolekce PLEIN obsahuje luxusní oblečení, módní doplňky a hodinky. Designově se jedná o výstřední, extravagantní a šokující modely s množstvím nápisů log a dalších detailů.
	https://en.wikipedia.org/wiki/Philipp_Plein
Josef 1991

Uživatel

Zaregistrován:
6. 12. 2024

Vytvořeno:
9. 12. 2024, 02:50

Děkuji za odpověď, ale tyto informace jsem nemyslel. Myslel jsem spíše informace, které souvisejí konkrétně s tímto oblečením. Tyto věci jsem nikde na internetu nenašel. Tak jsem se chtěl zeptat, zda je tu někdo, kdo by tomuto oblečení rozumněl. Děkuji

kacena

Uživatel

Zaregistrován:
6. 1. 2019

Vytvořeno:
17. 12. 2024, 18:33

Děkuji za odpověď, ale tyto informace jsem nemyslel. Myslel jsem spíše informace, které souvisejí konkrétně s tímto oblečením. Tyto věci jsem nikde na internetu nenašel. Tak jsem se chtěl zeptat, zda je tu někdo, kdo by tomuto oblečení rozumněl. Děkuji

Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.