Moderátoři: smith
Zdravím všechny přítomné a musím souhlasit s Oliverem, neboť zkušenost mám stejnou jako on (Dukát). Pokud se nejedná o zlato v proofu, tak nezájem. Fakt je, že bych mu tam slušný prachy i nechal, ale skutečně není za co je tam nechat. Jinak teď by měl mít aukci začátkem prosince, katalog tam už má, ale z PG je tam myslím snad jen PG s kontramarkou Jihlavy asi za 10 tácků (nejsem si jist, neboť jsem to jen tak prolít, nebyl čas). Co se týká obchodu na 28. října, tak tam věčně není (lepší telefonicky si zavolat), ale faktem je, že na mě ten boreček působí nejlepším dojmem. Jinak jak už jsem psal dříve Brno na PG nic moc, takže jezdit či aukro apod..
Mě se zdá,že je někde aji Kacůrov a nebo to byl Kocourkov?😁
Teď vážně,to vůbec není hezké dělat si z Kacura legraci.😈
Vidíte, jen jedna poznámka - bylo řečeno, že je dobré se osobně prohlédnout mince. To je naprostá pravda. Když se podíváte na internetové obchody, tak v nich je ta fotografická nabídka hrůza, nejdou zvětšit, malé,... Takže fakticky je lepší osobně. Jedinou výjimkou fotografií co znám je numisland.cz, tam je po kliku krásné foto, to mě fakt potěšilo, že konečně nějaký obchod má i lepší foto. Na aukcích je dost dobré foto, ale lidi hodně zkreslují. Když jsem tak koupil bankovky - jsou tam naskenované (asi) - byly ještě lepší než na fotu. Ale jinak popravdě je to lepší osobně. K tomu Dukátu - taky jsem tam jednou byl, je tam zajímavý výběr a menší cena než jinde. Ale moc velká ochota tam taky není, to jsem taky zažil, v Klimu to samé. V Ostravě - Zlatá koruna - je prodavač mnohem více ochotný. Jinak bych se rád zeptal, co nabízí na Numismatice Hadyna? Je to tam dobré, levné, zajímavé? Pokud ano, udělal bych si i cestu. Díky.
Ty si v tom numislandu nejak zainteresovan ze ho tlacis temer v kazdem svem postu?Sice je celkem dobre udelanej,ale ze by meli nejak ohromujici nabidku zbozi to bych nerekl.... 🙄
ale sousede, Ty už jsi zapoměl??🙂 no přeci z Oseka, dneska jsem zrovna jel kolem Litvajzu do práce na noční😉 a kde že tam bydlíš??
No dyť jsem uvedl klady, ale ostatní jsem vypsal skoro všechny, uznávám i Baron a hlavně ty, co mají sortiment všemi směry - mince, bankovky, potřeby, je to lepší, ne? Nemyslel jsem to šíří sortimentu jako, že mají miliardový výběr, to určitě spíš Baron. Na první dávám jen ty dva, ostatní za ně, jsem psal proč.
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.