Zdravím, chtěl bych slyšet co na to říkáte? Mincovní pole jsou vyplněny polystyrenem potaženým sametem takže mince uchytávám malými špendlíky viz. foto. Každé šuple je zasklené. Skříňka je zamykací a celá včetně šuplat z buku. Až jí dodělám možná budu prodávat. Bohužel cena by byla opravdu vysoká. Prosím napište svůj názor, líbí se vám?
Obrázky:
Rozměry jsou cca160 výška 60 šířka. přesně teď nevím. Tloušťka 2cm. počet mincovních polí okolo 1000. a vnitřek šuplete vidíte na fotkách pod sklem... Cena? Ještě nevím ani zda jí prodám až jí dodělám. Možná si jí spíš nechám. Cena by byla víc než 40000 Kč. Vyrobím i menší 🙂 Kdyby byl zájem.
To je docela dost. Budou sberatele, co si takovou skrin mohou dovolit, ale takovi asi budou mit mince nekde v bankach nebo alespon ohromnych sejfech. Ale kazdopadne to vypada na moc hezkou praci.
Jen bych si koupil podlouhle drevene koralky a ty navleknul na spendliky, aby se mince nedotykala primo kovu.
Já vím že cena je děsivá, ale bohužel když se podíváte na cenu buku, úchytek, skla, sametu... atd. atd. A v neposlední řadě práce, realita je taková že mám hotovou skříň a necelou polovinu šuplat a jsem tam cca 300 hodin. Aby se to vyplatilo musel bych jí prodat ještě za víc. Další kousek zkusím tak o 5 šuplatech ,abych se vešel do cca 6000 Kč, to už by mohlo být únosné. zase to už nebude skřín ,ale jen takový boxík..
Ja to taky myslel, ze cena je vysoka na bezne sberatele. Nebude to uplne jednoduche prodat. Technicke zpracovani vypada suprove. Jen clovek, ktery ma sbirku za desitky tisic, na ni nebude mit penize a ten se sbirkou za par milionu ji do toho asi taky neda - bud ji ma nekde v bance nebo v trezoru.
Ja bych to asi vzal a spojil bych to s nejakym trezorem a prodaval to jako luxusni trezorovou skrin na mince. Rekneme 40 skrin, 40 trezor, takze prodejni cena 150K. Je to dost, ale pro bohateho cloveka asi zajimavejsi nez jen skrin za 60K (pocitam i ze by jsi na tom musel mit zisk), do ktere se dostane i nouma s obycejnym pacidlem.
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.