Moderátoři: smith, Koniáš

ferovyobchodnik

Uživatel

Zaregistrován:
25. 11. 2016

Vytvořeno:
22. 3. 2023, 12:54

.

Obrázky:

Obrázek vložený uživatelem

ferovyobchodnik@seznam.cz

OtravnyKomar

Uživatel

Zaregistrován:
11. 2. 2016

Vytvořeno:
22. 3. 2023, 13:25

Fidzi, květ je to nádherný ale přestaň nás strašit vánocema 😉

Do Vánoc zbývá 276 dnů, čas nakoupit balící papír a vyhlidnout stromek 😁

Najít dokonalý květ na rozkvetlé třešní není jednoduchý úkol, kdyby člověk strávil celý život hledáním dokonalého květu, nebyl by jeho život promarněn.
akolita@seznam.cz

OtravnyKomar

Uživatel

Zaregistrován:
11. 2. 2016

Vytvořeno:
22. 3. 2023, 13:26

Keď vidím kvitnúť vianočný kaktus (Schlumbergera truncata), tak si vždy spomeniem na komárov podpis. "Najít dokonalý květ na rozkvetlé třešní není jednoduchý úkol, kdyby člověk strávil celý život hledáním dokonalého květu, nebyl by jeho život promarněn." Obrázky: ...

To je takový zenový přísloví. Kaktus máš pěkný, proč se mu vlastně říká vánoční?

Najít dokonalý květ na rozkvetlé třešní není jednoduchý úkol, kdyby člověk strávil celý život hledáním dokonalého květu, nebyl by jeho život promarněn.
akolita@seznam.cz

turtleoverhead

Uživatel

Zaregistrován:
16. 2. 2008

Vytvořeno:
22. 3. 2023, 13:28

OtravnyKomar napsal/a:

, Kaktus máš pěkný, proč se mu vlastně říká vánoční?

Protože v normálních rodinách kvete na vánoce 😋 😉

OtravnyKomar

Uživatel

Zaregistrován:
11. 2. 2016

Vytvořeno:
22. 3. 2023, 13:30

Spořitelny sdružené v Asociaci Českých Stavebních Spořitelen (AČSS), vyvíjí v této oblasti řadu mediálních a lobbyingových aktivit. AČSS vede jednání s politiky, na kterých vysvětlujeme roli stavebních spořitelen ve financování dostupného bydlení a zejména možnou budoucí silnou roli ve financování energetických úspor domácností a rekonstrukcí bytového fondu obecně. Úvěry ze stavebního spoření, případně nezajištěné překlenovací úvěry, jsou v dnešní době produkty, které nemají na českém bankovním trhu konkurenci, zejména pokud jde o výši úrokové sazby a o náklady pro klienty ve srovnání se standardními bankovními úvěry.

To byl důvod proč jsem zakládal stavebko. Díky bohu že jsem nepotřeboval hypo, mám čistý štít a dlužím leda životu smrt.

akolita@seznam.cz

OtravnyKomar

Uživatel

Zaregistrován:
11. 2. 2016

Vytvořeno:
22. 3. 2023, 13:32

OtravnyKomar napsal/a: , Kaktus máš pěkný, proč se mu vlastně říká vánoční? ...

"Normální rodina" je tak krásný oxymóron

akolita@seznam.cz

OtravnyKomar

Uživatel

Zaregistrován:
11. 2. 2016

Vytvořeno:
22. 3. 2023, 13:37

Počasí dnes přeje, hlásím že už mám auto umytý, vysazenou mrkev, petržel, hrášek, kedlubny, ředkvičky. Ještě za okno soupnu kapustu, rajčata, saláty. Musím udělat další záhon pro fazole. První zimu to vypadá za přežili všechny stromky a asi i všechny keříky. Z jarního probuzení mě bolí celý tělo. Grofiku, ty jseš takovej zahradník, kde bereš zem? Já si koupil hlínu v pytlík ale 130kc/50l je dost nákladný, potřeboval bych těch pytlu tak 100.

akolita@seznam.cz

Profilový obrázek
grofik

Uživatel

Zaregistrován:
23. 10. 2006

Vytvořeno:
22. 3. 2023, 14:31

Neviem akú bonitu pôdy máš po okolí, pokiaľ nič moc vezmi káru a dovez cernozem do padesiat km sa ti oplatí, ku babke na záhradu som doviezol dve tatrovky černozeme a vzdialenosť bola cca šesťdesiat km.😉

Múdry sa teší objaveniu pravdy, hlupák falošnosti.

Fidzi

Uživatel

Zaregistrován:
10. 3. 2009

Vytvořeno:
22. 3. 2023, 14:47

To je takový zenový přísloví. Kaktus máš pěkný, proč se mu vlastně říká vánoční?

Pretože kvitne najmä v zime a na vianoce je to krásna dekorácia. Mám ich viacej a jeden celý zakvitol práve teraz. Krásu a dokonalosť jeho kvetov neustále obdivujem.

Processed coin catalogs 4.152 Auctions / 35.000 Lots
Všetko o bankovkách www.mojazbierka.sk :)
Sent from my ZX Spectrum

Abstinent

Uživatel

Zaregistrován:
27. 4. 2015

Vytvořeno:
22. 3. 2023, 18:25

Já to říkám pořád, že by se měli neekologické věci víc zdanit. Není nutné žrát pulkila masa denně...

:lol: ti ale trošku zamrdalo teď 🙄
Den bez masa si nedovedu představit
A nečtěte furt takový píčoviny, pak vám z toho hrabe 😆

Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.