napsal/a:
Dobře, řeknu vám to, naposledy jsem měl menší úvazek v jedné neziskovce před pěti lety. Ale měl jsem deprese, nezvládal jsem docházet na určitou hodinu, plnit termíny… Nedělá mi prostě prostředí, kde je na mě vyvíjen tlak, dobře.
napsal/a:
On mě má za mamánka, špatného syna, neschopného b*bce… A nemá dobrý vztah ani s mamkou. Mamka s ním je, protože nikdy ve své práci moc nevydělávala a bojí se, že by musela do nějakého malého bytu, kdyby se rozvedli. Ale můjotec je prostě hrozný – je kritický, neustále ve špatné náladě, bručoun a nervák.
V tomhle "srdceryvném" osobním příběhu skoro 40-ti letého týpka asi nebude hlavní problém v orientaci 😆
"Democracy.... is non-negotiable."
- Liberty Prime

To by ma sralo, to je dosť. U nás našťastie len asi o 60 eurohalierov. Pred asi 2-3 týždňami. Odvtedy som nebol, mám dosť. A to počkajte na ceny, keď vám ho prestaneme dodávať..😋 😋
-s-

*Léta snad z úcty k tradici
Kupuji celou krabici
A přes ní i papír balící- ach jo.♪**levandulováááá*
Nekupovať na kusy, ani na kilá, na škatule.🙂
-s-

No to je to stejný ne?
Mě je to jedno, já bych řekl, že je aut snad víc než před zdražením, takže bych omezenou spotřebu lidí uvítal :-) ale od dopravy zdraží vše.... To jsme ještě naplno nepocítili
I když myslím, že o moc to už nepůjde, není moc důvod a komodity jsou obecně na maximech
ferovyobchodnik@seznam.cz

Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.