Pán gróf pekne ,
Škoda že sa okrem fosílnych palív sa nedá dlhodobo skladovať energia .
Náš konzument omamných a psychotropných látok nám odkázal aby sme vymontovali žiarovky .
Zaujímavý článok na túto tému , v mnohom s ním súhlasím .
https://www.postoj.sk/90619/nemci-budu-vysavat-vsetky-okolite-staty-dokial-z-nich-bude-co-vysavat
Cui bono? , Cui prodest?
Ide to na uskladnenie do pivnice, na rozveselenie mysle v tejto ťažkej dobe mám na vypalene cca 300l vína. 😉👍😊
Malá príprava na zajtrajšie varenie gulášu v Nitre pre zdravotne postihnuté deti.
Moj priateľ to organizuje každoročne, čiže psia povinnosť prispieť a pomôcť.
Múdry sa teší objaveniu pravdy, hlupák falošnosti.
Normalne mam Topolanka za previta ale v tomhle s nim trosku souhlasim.
Najít dokonalý květ na rozkvetlé třešní není jednoduchý úkol, kdyby člověk strávil celý život hledáním dokonalého květu, nebyl by jeho život promarněn.
akolita@seznam.cz
Topolánek bol chvíľu mojím kolegom, ale videl som ho len na vianočnom večierku. Tváril sa dôležito a neprístupne. V hlave mi okamžite vyskočili fotky z Berlusconiho párty, takže taký ten pátos osobnosti bol hneď v čudu 😆
Uživatel
Zaregistrován:
25. 11. 2016
Vytvořeno:
19. 10. 2021, 10:56
sigur napsal/a:
Topolánek bol chvíľu mojím kolegom, ale videl som ho len na vianočnom večierku. Tváril sa dôležito a neprístupne. V hlave mi okamžite vyskočili fotky z Berlusconiho párty, takže taký ten pátos osobnosti bol hneď v čudu 😆
Přesně na tyhle fotky si též vždy vzpomenu když ho někde vidím mluvit nebo o něm čtu ale zase kdo by nebehal nahej v obrovský vile u jižního pobřeží plný kokainu a zenskejch žejo, kdyby ho tam vyfotili v obleku vážil bych si ho asi ještě míň 😆
Najít dokonalý květ na rozkvetlé třešní není jednoduchý úkol, kdyby člověk strávil celý život hledáním dokonalého květu, nebyl by jeho život promarněn.
akolita@seznam.cz
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.