A teď je z něj dementní alkoholik (diagnoza, nikoliv vulgární urážla sic!)..
Chlapi, omlouvám se, že vstupuju do Vaší diskuze, ale pokud Vám někomu přijde ode mně mail z adresy mail.greggy@...., neotvírejte ho!!!
Vypadá to, že po zaregistrování na jeden polský aukční server mi byla přes Rusko ukradena tato mailová schránka, a v současnosti se polské servery díky ní snaží rozesílat podvodné maily.
Tato adresa slouží pouze pro komunikaci směrem ke mně, pro odesílání ji nikdy nepoužívám (a ani to z mého PC nejde)!!!
Už jsem provedl změnu účtu i hesla, ale je možné, že Vám ještě někomu přijde mail. Rovnou tyto maily tedy mažte. Nejsou ode mne.
Za případné problémy se omlouvám. 😳 Dík za pochopení. 😞
O jaký aukční server jde? Ať víme na co si dávat pozor
Najít dokonalý květ na rozkvetlé třešní není jednoduchý úkol, kdyby člověk strávil celý život hledáním dokonalého květu, nebyl by jeho život promarněn.
akolita@seznam.cz
Nutně nemusí být prolomená, jen nějakym způsobem vytvořej duplicitní.
Uživatel
Zaregistrován:
25. 11. 2016
Vytvořeno:
18. 10. 2021, 22:32
Jednou dobou jsem to zažil na yahoo, žena teď hlásila podobné problémy s gmail :-(
ferovyobchodnik@seznam.cz
Přišlo mi upozornění od poskytovatele na podezřelé přihlašování k mému účtu z oblasti Ruské federace (přihlášení bylo bohužel úspěšné).
Takže jsem si chtěl změnit heslo. To nešlo. Tak jsem to řešil s tech. podporou. Dnes mi potvrdili, že ve výpisu je vidět, že se někdo pokoušel změnit moje heslo z území mimo ČR. Což je naštěstí zablokováno. Takže úspěšnej nebyl.
No, a dneska večer mě začaly padat do schránky nedoručené zásilky z mé adresy, ale odesílatelem interia.pl.
Možná jen blbá náhoda (a s původními pokusy nemusí souviset), ale nechci nic riskovat. Proto jsem sem šoupnul upozornění.
Snad jsem to zarazil včas.
Uvidíme. Budu to sledovat.
Komáre: Server zatím nebudu uvádět, protože to jen může být náhodná časová shoda, a nerad bych někoho poškodil. Na druhou stranu to je jediný server, na který jsem se po poměrně dlouhé době registroval a musel potvrdit mailovou adresu.
Je to moc čerstvý, takže uvidím, jestli se ještě něco vyvrbí. Musím projít celej účet, jestli tam ještě není skrytej nějakej šotek.
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.