Moderátoři: Jaromir, smith, ikanek

Ynhoj

Uživatel

Zaregistrován:
13. 8. 2012

Vytvořeno:
11. 5. 2014, 12:55

Já bych to nekupoval...Radši si připlatit jistotu se zárukou v poctivém obchodu...

Jaa-chym

Uživatel

Zaregistrován:
23. 10. 2010

Vytvořeno:
19. 5. 2014, 22:07

Dr.Dub = Dr. Emil Dub, což byl německý znalec, člen BPP, činný do začátku 70tých let na obor Německo, obsazená území, Saar, Danzig, etc. Ovšem jeho značka nemá nejlepší pověst a bývá uváděno, že je často padělaná. Doporučuje se přezkoušení u dalšího znalce...

souhlasím, sám jsem reklamoval celu serii karlsbadu s falešným přetiskem i falšnou značkou dr DUba... není problém kontaktovat Brunela, který to nyní tuším jako jediný ověřuje

otavel

Uživatel

Zaregistrován:
5. 6. 2014

Vytvořeno:
5. 6. 2014, 16:44

Nechápu, joops17, proč jste si chtěl koupit něco, co jste sám prodával :-) Už když jste pod stejným nickem martula1971 prodával velké sbírky známek, co jste údajně zdědil po otci a známkám jste vůbec "nerozuměla, údajná Martino", a pak jste náhodně vytáhoval z hromady neroztříděných známek nějaké dražší vždy za několik set eur, tak to bylo hodně podezřelé. I jak byly takové známky nafocené, navrchu evidentně to lepší, třeba čínské rybičky, vespod bylo většinou vidět, že tam nic zajímavého není, až moc náhod najednou. Že se jedná o zkušeného filatelistu mi bylo jasné hned, google mi jen dal konkrétní nick. Holt google a číslo účtu není radno podceňovat. Samozřejmě jako neznalec prodáte s takovýmto popisem za větší obnos, takže motivaci chápu.

Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.