Moderátoři: Admin - Zdeněk Jindra, smith
Zaregistrován
3. 6. 2015
Dobrý den, prosím o bližší informace a určení těchto kyvadlových hodin. Na ciferníku napsáno Impera, 31 days. Za jakékoliv info předem děkuji
Obrázky:
Zaregistrován
28. 7. 2012
však už Vám raz napísali že je to novodobá replika starých hodín
Zaregistrován
28. 7. 2012
niečo som našiel,asi pred tromi rokmi sa ponúkali na inzercii za 2000,nikto to nechcel
Zaregistrován
8. 5. 2015
Proč zakládáte duplicitní téma? O co vám jde? Myslíte,že vám napíše někdo jiný,jaká je to cennost? Doporučuji inzerovat jako "RETRO" v případě prodeje,možná za to dostanete i 500kč,za 2000 se dnes dají sehnat originální secesní pérovky..tohle si nikdy žádný sběratel nekoupí,nebo možná až za sto let..
Zaregistrován
3. 6. 2015
omlouvam se nasraným a debilním uživatelům kteří nepochopí že mi včera při vkládání stránka napsala error... koukam že je to tady samej idiot.... jdete do píči debílci
Zaregistrován
3. 6. 2015
prosím administrátora o zrušení témat i profilu... tady s degešema to nemá smysl.... rozčilujte se doma na starý
Zaregistrován
8. 5. 2015
Nevím,jestli Kantor má doma starou,nikdy ji totiž takto neoslovil a já tu svou také ne..to vás neučili,mít ženu v úctě? Doufám,že po vašem příspěvku to admini skutečně smažou,takovéto nevycválance bychom tu vážně trpět neměli.
Zaregistrován
28. 7. 2012
nechajte toho človeka,buď je v puberte,alebo je doma pod papučou a tu sa potrebuje vybúriť. Pridávam sa k návrhu aby admin zmazal jeho témy
Zaregistrován
22. 9. 2014
Turtle prosím probuď se už je ráno a papoušci zpívají u pláže v Austrálii. Jinak kluci Kantore a Fenixi to je fakt síla, člověk se snaží pomoci a ne každý si to zaslouží. Dá se tady udělat něco, jako v tom smyslu, když se tento člověk bude na něco tady v budoucnosti ptát, aby mne to upozornilo, že se mám na něj .... usmát zadní částí těla ?😃
Zaregistrován
8. 5. 2015
Já myslím,že takové pako se zas po pár větách prozradí samo😃.
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.