Moderátoři: dejvy, smith, ikanek, regula_jan

Max76

Uživatel

Zaregistrován
13. 9. 2018

#1 - 6. 2. 2023, 13:41

Mohu nabídnout větší množství poštovních známek a aršíků Německa z období 60 - 90 tých let.
K dispozici jsou celé zásobníky. Možnost odkupu po jednotlivých ročnících, sériích a část známek i jednotlivě. K dispozici je také veliké množství korespondence, ať už sběratelské / vyfrankované obálky smíšených franktur, nebo jednotlivých sérií, prošlé poštou a obálky FDC prošlé poštou /, nebo čisté nepoužité obálky FDC a korespondenční lístky. K prodeji je také velké množství různých reklamních listů vydaných DP k různým událostem a výročím. Nabízené známky jsou v kvalitě ** a prošlé poštou. V případě zájmu napište katalogová čísla Mi. a připravím vám nabídku.
K dispozici mám i nějaké známky z poválečných zón a starší známky DR. Doplnit mohu částečně i známky Rakouské.
Dále mohu nabídnout množství zahraniční korespondence - obálek z celého světa, odesílané na adresy v Německu 60-90 léta.

smith

Profilový obrázek
Moderátor

Zaregistrován
6. 2. 2009

#2 - 6. 2. 2023, 14:21

Dávam do pozornosti bod 7) z pravidiel fóra

7 ) Pokud zde chcete prodávat své sběratelské předměty, vždy uveďte pevnou cenu, není povoleno zakládat zde netransparentní aukce typu „kdo dá víc“.

http://notafilia-smith.blogspot.com/
Môj blog o bankovkách platných na našom území, a o ich zbieraní.
http://wartberg-szenc.blogspot.com/
Prechádzka mestom, pomocou dobových pohľadníc.

Max76

Uživatel

Zaregistrován
13. 9. 2018

#3 - 7. 2. 2023, 01:24
Dávam do pozornosti bod 7) z pravidiel fóra 7 ) Pokud zde chcete prodávat své sběratelské předměty, vždy uveďte pevnou cenu, není povoleno zakládat zde netransparentní aukce typu „kdo dá víc“.

Nabídka je myšlena tak, aby mi případný zájemce napsal jaké známky z uvedené oblasti a let shání. Nejlépe uvedením čísel dle katalogu Michel a já mu je za pevnou cenu nabídnu.
Asi těžko mohu uvést pevnou cenu, když mohu nabídnout jednotlivé kusy, série, nebo celé ročníky. To sem mám jako opsat skoro celý katalog Michel a uvést pevné ceny??? Jak to mám jako udělat? Vidíte v mé nabídce něco jako. „Kdo dá víc“? Já zde nic takového nevidím... Přijde vám moje nabídka jako aukce? Čím?

Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.