Zaregistrován
19. 6. 2021
korunko, tak jak koukám, tak Vás čeká /dlouhá?/ cesta, než si něco dollarovýho s jistotou pořídíte, ale nic není nemožné /teda až na pár výjimek/
"Vypadá jako pravý... je pravý?" - něco se nezdá?? - hodně dobrá a ostrá fotka, tu se nedá šlápnout vedle, nebudeme tu aukci kazit pochybnostmi - ten dolar je pravý
Zaregistrován
28. 6. 2008
;) Máte pravdu, kazit aukci určitě nebudeme
Já asi fakt jen tak něco nekoupím, no 😁 Morgan dollar chci už dvanáct let. Ale jsem ten typ, co musí minci rozumět, poznat že je pravá a pak do toho jdu. Nojo, jenže vždy začnu studovat, číst, brouzdat po netu a pak zjistím, že přes mou paranoiu si vlastně tu minci netroufnu koupit 😈
No, teď jsem si myslela, že nějaký konečně padne. Ale dokud u něho nemám pocit: "Jo, to je on", tak zatím asi žádný nepřibyde. No, vlastně jsem zase studovala, studovala a studovala a už má paranoia zase přerostla v to, že už si zase ničím jistá nejsem 😆 😆
Máte pravdu, tímhle stylem ho opravdu nebudu mít asi nikdy 😆 😆 😆
Zaregistrován
19. 6. 2021
no páni - 12 let!!! - to už jste mohla býti při rekreačním samostudiu nejméně premiérkou rozpoznávajíce morgany po hmatu
- hlavně neházet flintu do žita, ale jinak zajímavá theorie, řídit se při určování pravosti pocitem, na ten se ale vyprdněte a spoléhejte raději na svou hlavu a oči
- s tím pocitem - když to vezmeme vědecky, vyjde to určitě o něco líp - ono je to matematicky 50/50 - pravý a kopie, kupte jich deset a minimálně jeden bude OK
Zaregistrován
11. 2. 2016
Kup si ji v NGC slabu, budes mit pokoj, kdyz bude falesny vrati ti penize. :-D
Najít dokonalý květ na rozkvetlé třešní není jednoduchý úkol, kdyby člověk strávil celý život hledáním dokonalého květu, nebyl by jeho život promarněn.
akolita@seznam.cz
Zaregistrován
16. 2. 2008
v NGC slabu 😲 ale fuj 😠
Obrázky:
Zaregistrován
19. 4. 2014
Stači si pozriet renomovane akcie a možeš mat takmer dokonaly.
https://www.coinarchives.com/95ceaa635ad4cfab9eb0349a8f55213e/img/auctionworld/025/image02184.jpg
mamabc1234@gmail.com
Zaregistrován
28. 6. 2008
Na jeden kousek jsem na Aurei přihazovala. Tedy na jiný, než tu byl na něho link. Bohužel šel za poměrně vysokou cenu, ale měla jsem z něho dobrý pocit.
Já to zase tak nehrotím. Koupila jsem si něco jiného. Je toho hodně, co bych chtěla...takže když si neudělám radost něčím takovým, udělá radost jiná mince. Já nejsem náročná a toho, co chci, je hodně :-)))))))))))) A na štěstí mi dělají radost i běžné mince v hezkých stavech, takže si udělám radost snadno...
Až zase příště nějaký uvidím a budu mu věřit, tak zase přihodím a až mi bude souzen... povede se. Nehrotím to :-)
lukegoss- to ne, vždy chvíli studuji, odradí mne to a začnu se věnovat něčemu jinému. Mincí co mne zajímá je hodně. Takže pak to dám uležet a za čas se to zase oživí... a pořád dokola. Já tu minci nechci za každou cenu. Prostě až mi bude souzena, budu ji mít :-)
Zaregistrován
24. 4. 2017
Dávno před nějakým kryptem, když se objevily první takové slaby, tak to lidi přepláceli jako šílení a nafukovalo se to a nafukovalo...
Až to prdlo. A teď se to šíří znovu, a už to zkoušejí u všeho: už jsou i slaby na videohry, a zapojené firmičky a podezřelé existence lákají na aukce...😁
"Democracy.... is non-negotiable."
- Liberty Prime
Zaregistrován
27. 9. 2015
...korunko něco bych možná pro tebe měl ,ozvi se ....karel.prochazka@post.😉 😃
Zaregistrován
27. 9. 2015
post.cz
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.