Moderátoři: dejvy, smith, ikanek, regula_jan

Dávám sem odkaz na moji částečně zpracovanou [chyběnku známek ČSR (http://www.filatelie-znamky.cz/znamky-csr-1.html)
a taky odkaz na pár fotek z mé sbírky, kde je na jednotlivých listech vidět jaké další známky mi chybí.
Pokud by někdo měl něco z toho v neraženém stavu k dispozici ve svých přebytcích, budu rád za nabídku
jeden z mých koníčků filatelie a známky :)

V případě, že neseženeš jinde a lepší, mohl bych Ti doplnit z mých přebytků:
Města a krajiny 3,- a 5,- se stopou po nálepce
narozeniny TGM 3,- a 10,- se stopou po nálepce
zimní sokolské hry 1,- KP a KL čisté
výročí vzniku ČSR 2,- KP a KL čisté a 3,- KP se stopou po nálepce
Mohl bych sem kdyžtak, budeš-li mít zájem, dát k nahlédnutí scany, které bych za tím účelem udělal. Rozmysli se a dej vědět.

Fotky na stránky jsem nedal úplně nejčerstvější měl jsem to nafocené už asi měsíc a mezitím jsem některé známky již sehnal (Města a krajiny 3,- a 5,- a narozeniny TGM 3,- a 10,- )
ty kupony bych vzal všechny, to že něco je se stopou po nálepce mi nevadí.
Jen mám dojem že doporučené poštovné by asi bylo vyšší než cena těch známek 😞

Jak už jsem zmiňoval, nikdy netlačím na pilu. U mě se přebytky příliš netočí. Se známkami neobchoduji a nabízím je pouze příležitostně. Zkus sehnat jinde, určitě se podaří. A ne-li, s velkou pravděpodobností to nějak vyřešíme. Pro jistotu dávám k nahlédnutí obtahy neražených přebytků ČSR I. Pokud by Tě ještě něco zaujalo, aby to stálo za to...
Obrázky:

Kromě těch kuponů co jsem už psal vše ostatní již mám.
Jen ještě dotaz k těm známkám Města a krajiny 3,- a 5,- jsou s průsvitkou nebo bez? Jsem si před tím neuvědomil, že mám kompletní jen sérii bez průsvitek, u známek s průsvitkou mi chybá hodnoty 4,- a 5,- takže pokud je ta hodnota 5 s průsvitkou tak bych ji vzal taky.

Máš pravdu měl jsem na mysli tu sérii Praha - Tatry, popletl jsem to.
Tu sérii "Města a krajiny" ale už mám též komplet.
Co sbíráš ty?

Česko - to je víceméně povinnost. Ale jinak vše, co se týkalo nás, tedy Rakousko, Uhry (Maďarsko - po II. sv. v. jen okrajově), Slovensko (ale jen do zavedení Euro, dál už mě to nebere), no a kdybych se moc nudil, tak ještě staré Německo do 1945, ale to momentálně odsouvám.
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.