Moderátoři: smith, babygulka, regula_jan, kolo101
Zaregistrován
10. 2. 2006
Já bych prosil účastníky této diskuse, aby se přestali vzájemně urážet.
Dá se přece diskutovat slušně.
Zaregistrován
22. 10. 2010
souhlas s Jaromirem, pokud prijde k dalsimu osocovani bude cele vlakno smazano. Selektovat prispevky je nevhodne.
Panove uvedomte si, ze toto filatelie je jen pro vyvolene, kteri pochopi (uveri). Tudiz v sekci Rakousko se urazet nebude!!!!
Zaregistrován
10. 2. 2006
Toto vlákno je svojí problematikou používání rakouských novinových známek velmi zajímavé, ale osobními urážkami znehodnocené.
Je potom škoda, když mi do e-mailu napíše špičkový badatel a odborník, který hodně publikuje do Merkur revue, že Sběratel je diskusní Hyde park a nechce se již dále zúčastňovat diskusí.
Přitom by svými znalostmi byl pro toto fórum velkým přínosem.
Zaregistrován
9. 3. 2010
Brett napsal/a:
To čo tezaz napíšem je len môj subjektívny pohľad na vec. Nikomu ho nevnucujem.
Takže - vidím to takto: Ak sú tam nejaké "prihodenia" neznamená to ešte, že to niekto kupuje ...
doddie napsal/a:
Brett, súhlasím s tebou, mám to aj overené...
shareman napsal/a:
Brett súhlasím, robí to veľa aukčných domov, hlavne tie ktoré majú štartovacie ceny vysoko.
Akože to "predajú", počkajú rok-dva a potom to zas dajú do aukcie či sa niekto chytí, veď sa to už za podobnú cenu raz predalo... Prípadne si tým zvyšujú renomé.
Tak ružový merkur sa teda nepredal (aj keď to tak vypadá) ... Zostalo tam len to "lepidlo" (akože prihodenie 450.000) ...
Inak ja si tak sám sebe kladiem otázku prečo majú filatelisti taký "odpor" k filatelisticky motivovaným celistvostiam a nevadia im filatelisticky motivované pretlače PC 1919 ... Chápem, že to Burda prehnal a trhová cena toho ružového merkura nie je tých 450.000, ale nejak mi tá trhová cena tejto známky v porovnaní s tými filatelistickými "špekuláciami" PC 1919 nesedí ...
Jednoducho povedané väčšiu filatelistickú a historickú hodnotu vidím v tých novinových merkuroch, ako v tých niektorých "filatelistických špekuláciach" PC 1919 ...
Zaregistrován
6. 2. 2009
Týmto sa nedá nič iné len súhlasiť.
http://notafilia-smith.blogspot.com/
Môj blog o bankovkách platných na našom území, a o ich zbieraní.
http://wartberg-szenc.blogspot.com/
Prechádzka mestom, pomocou dobových pohľadníc.
Zaregistrován
17. 2. 2016
Známku Rakousko 1901, č 104 s lakovanými pruhy růžoví Merkur na www.stampworld.com nemohu najít. Známka je v sešitku určeném na výměnu známek a má uvedenou vyšší cenu. Prosím o zjištění katalogové ceny známky pro porovnání.
Obrázky:
Zaregistrován
22. 10. 2010
ANK 104 ( s lakovanymi pruhy ) pouzita 95,-
Realne se na eBay prodava za 1-2 eura ... pokud je v 2 nebo 3 posce tak to jde exponecialne nahoru. 3-pasku jsem prodal pred 3 roky za 30,-€
bry vecer
Zaregistrován
22. 10. 2010
Zaregistrován
22. 10. 2010
jeste dodatek. Vase znamka vykazuje pravdepodobne lomy a dost vyrazne. Urcite je znamka hodne spinava. Techto znamek je fakt relativne dost.
mam - prodam :-)
Zaregistrován
21. 12. 2015
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.