Moderátoři: Admin - Zdeněk Jindra, smith

lachtan

Uživatel

Zaregistrován:
17. 1. 2017

Vytvořeno:
6. 6. 2017, 19:11

........právě ta jednoduchost výroby, to dokázali Rusové využít v množství. Kursk prokázal, že T-34 na těžké německé tanky nestačí, ale dva ano. USA a Anglie se svými tanky na tom byli trochu hůře. Němci v Africe prokázali i na starších tancích likvidovat tanky Angličanů. Ale prosím, to je vše jen tak hozeno v rychlostí, je to vše hodně složitější. A malování tanku na celém světě na růžovou nesouhlasím, tedy pokud někdo nechce vytvořit tankový prapor teploušů, v tom jsem neústupný a je mi celkem jedno jak mi budete spílat.

Já vám určitě spílat nebudu, protože nemám rád ničení jakékoliv památky,

Fidzi

Uživatel

Zaregistrován:
10. 3. 2009

Vytvořeno:
6. 6. 2017, 19:22

No mě se taky spíš líbí ty německé, protože ty ruské si k německým vzhledem nemohli ani čuchnout. A i zpracováním, prostě německá preciznost. Když se člověk podívá na ty hnusné ruské sváry na pancíři, tak kdo trošku vnímá design musí uznat, že německé tanky byly mercedesy a ruské moskviče😃

Ako ukázali dejiny moskviče z hľadiska funkčnosti predbehli mercedesy...😃

Processed coin catalogs 4.152 Auctions / 35.000 Lots
Všetko o bankovkách www.mojazbierka.sk :)
Sent from my ZX Spectrum

Altmann

Moderátor

Zaregistrován:
6. 1. 2013

Vytvořeno:
6. 6. 2017, 19:38

lachtane, klid jste IN. Dnes frčí protiruská propaganda. 😳 🙄

Ladislavaliev@atlas.cz

ferovyobchodnik

Uživatel

Zaregistrován:
25. 11. 2016

Vytvořeno:
6. 6. 2017, 19:42

a oprávněně...

ferovyobchodnik@seznam.cz

lachtan

Uživatel

Zaregistrován:
17. 1. 2017

Vytvořeno:
6. 6. 2017, 19:44

Já to říkám, jak to cítím .... prostě se mi design ruských věcí nelíbí,pokud by se mi líbil, tak to řeknu i kdybych měl jen já sám ten názor a ostatní by se na mně sesypali ... vždyť víte, že jsem už takový. Bohužel asi bude méně těch, kterým se bude líbit ruský tank a více těch co se jim líbí ten německý... Co se mi líbí, tak teda ruský holky, to je teda dobrej výrobek to se těm rusům fakt povedlo. Když jsem je viděl tančit na folklorním festivalu, tak jsem se na ně tak zakoukal, že mi paňmáma málem rozhodila sandál 😁

Altmann

Moderátor

Zaregistrován:
6. 1. 2013

Vytvořeno:
6. 6. 2017, 19:46

Víte, že s Vámi souhlasím ano oprávněně, Jsem starší pán a celý život nám cpali do hlavy, že vše západní je špatné. Je tedy správné, aby to každý na vlastní kůži pocítil a pochopil. Možná, že se divíte, ale rozumím Vám více, než si myslíte.

Ladislavaliev@atlas.cz

ferovyobchodnik

Uživatel

Zaregistrován:
25. 11. 2016

Vytvořeno:
6. 6. 2017, 19:47

t-34 bývá označován jako JEDEN z nejlepších tanků 2ww - rozhodně ne jako absolutně nejlepší (samozřejmě záleží na volbě kategorií). a rozhodně 2 t-34 nestačili na německé těžké tanky.

a já su tolerantní, mě růžový tank nevadí, náhodou je to taková veselá změna😃

ferovyobchodnik

Uživatel

Zaregistrován:
25. 11. 2016

Vytvořeno:
6. 6. 2017, 19:48

Já to říkám, jak to cítím .... prostě se mi design ruských věcí nelíbí,pokud by se mi líbil, tak to řeknu i kdybych měl jen já sám ten názor a ostatní by se na mně sesypali ... vždyť víte, že jsem už takový. Bohužel asi bude méně těch, kterým se bude líbit ruský tank a více těch co se jim líbí ten německý... Co se mi líbí, tak teda ruský holky, to je teda dobrej výrobek to se těm rusům fakt povedlo. Když jsem je viděl tančit na folklorním festivalu, tak jsem se na ně tak zakoukal, že mi paňmáma málem rozhodila sandál 😁

když jsme u těch žen, mé ženě se nelíbí žádný tank... nechápu😃
no ok, tak to bych i já dal přednost ruské ženě před německou...😃D

Renegatus Paul

Uživatel

Zaregistrován:
4. 7. 2010

Vytvořeno:
6. 6. 2017, 19:55

Ruské tanky v roce 1941 nic moc. Pánové, pokud vojenská historie hodnotí tank T-34 jako nejlepší tank války, tak se prosím mírněte. Jo ano, ty německé vypadají dobře. Ale válka potřebuje jednoduchou až primitivní , levnost ´výroby. Tanky se za Uralem vyráběli pod širým nebem po evakuaci závodu. Ten tank dokázali vyrábět v obleženém Leningradu. Poslední typy německých tanků jsou tanky těžké, dnes bychom řekli hlavní bojový tank, Rusové nasadili IS-1 a IS-2. To by byla hodně dlouhá diskuze.Pokud Vás to zajímá, na www.valka jsou k tomuto tématu dobré články.

Ruské tanky v roce 1941 byly nejlepší tanky té doby(v roce 1941 byl T34 nejlepší tank na světě bez debaty).. T34 byl toliko šokem, že Německé osádky tanků úpěnlivě prosily o zavedení nového tanku, aby mohly T34 čelit. T34 chtěli dokonce Němci okopírovat, jen potíže s obráběním dílů motoru tomu zamezily. Tank Panther, je inspirován právě T34, revoluční u T34 byl hlavně zkosený pancíř (tam se inspirovali konstruktéři tanku Panther), široké pásy, díky kterým se Ruské tanky lépe pohybovaly v těžkém terénu..

Kursk prokázal, že T-34 na těžké německé tanky nestačí, ale dva ano -
Kursk nic neprokázal, T34 byl střední tank, tam nelze srovnávat proti třídě těžkých tanků..

Poslední typy německých tanků jsou tanky těžké, dnes bychom řekli hlavní bojový tank-
Hlavní bojový tank (za ww2), je tank střední, vyráběný v největším množství a tvořící páteř PZ divizí, byl to PZ IV a po něm Panther, těžké tanky byly přiřazovány jen v menších oddílech, většinou ke speciálním úkolům (už vzhledem k nákladnosti výroby - Tiger, Tiger II).

lachtan

Uživatel

Zaregistrován:
17. 1. 2017

Vytvořeno:
6. 6. 2017, 20:01

když jsme u těch žen, mé ženě se nelíbí žádný tank... nechápu😃 no ok, tak to bych i já dal přednost ruské ženě před německou...😃D

No němky se mi taky moc nelíbí, není nad slovanskou holku. Ale radši se vraťme k tankům. Sakra myslím, že se ještě dozvím zajímavé věci, já myslel že rusáci ty němce udolali množstvím tanků ne kvalitou, to je pro mne novum....😃

Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.