Moderátoři: Admin - Zdeněk Jindra, smith
Já vám určitě spílat nebudu, protože nemám rád ničení jakékoliv památky,
Ako ukázali dejiny moskviče z hľadiska funkčnosti predbehli mercedesy...😃
Processed coin catalogs 4.152 Auctions / 35.000 Lots
Všetko o bankovkách www.mojazbierka.sk :)
Sent from my ZX Spectrum
Já to říkám, jak to cítím .... prostě se mi design ruských věcí nelíbí,pokud by se mi líbil, tak to řeknu i kdybych měl jen já sám ten názor a ostatní by se na mně sesypali ... vždyť víte, že jsem už takový. Bohužel asi bude méně těch, kterým se bude líbit ruský tank a více těch co se jim líbí ten německý... Co se mi líbí, tak teda ruský holky, to je teda dobrej výrobek to se těm rusům fakt povedlo. Když jsem je viděl tančit na folklorním festivalu, tak jsem se na ně tak zakoukal, že mi paňmáma málem rozhodila sandál 😁
t-34 bývá označován jako JEDEN z nejlepších tanků 2ww - rozhodně ne jako absolutně nejlepší (samozřejmě záleží na volbě kategorií). a rozhodně 2 t-34 nestačili na německé těžké tanky.
a já su tolerantní, mě růžový tank nevadí, náhodou je to taková veselá změna😃
ferovyobchodnik@seznam.cz
když jsme u těch žen, mé ženě se nelíbí žádný tank... nechápu😃
no ok, tak to bych i já dal přednost ruské ženě před německou...😃D
ferovyobchodnik@seznam.cz
Ruské tanky v roce 1941 byly nejlepší tanky té doby(v roce 1941 byl T34 nejlepší tank na světě bez debaty).. T34 byl toliko šokem, že Německé osádky tanků úpěnlivě prosily o zavedení nového tanku, aby mohly T34 čelit. T34 chtěli dokonce Němci okopírovat, jen potíže s obráběním dílů motoru tomu zamezily. Tank Panther, je inspirován právě T34, revoluční u T34 byl hlavně zkosený pancíř (tam se inspirovali konstruktéři tanku Panther), široké pásy, díky kterým se Ruské tanky lépe pohybovaly v těžkém terénu..
Kursk prokázal, že T-34 na těžké německé tanky nestačí, ale dva ano -
Kursk nic neprokázal, T34 byl střední tank, tam nelze srovnávat proti třídě těžkých tanků..
Poslední typy německých tanků jsou tanky těžké, dnes bychom řekli hlavní bojový tank-
Hlavní bojový tank (za ww2), je tank střední, vyráběný v největším množství a tvořící páteř PZ divizí, byl to PZ IV a po něm Panther, těžké tanky byly přiřazovány jen v menších oddílech, většinou ke speciálním úkolům (už vzhledem k nákladnosti výroby - Tiger, Tiger II).
No němky se mi taky moc nelíbí, není nad slovanskou holku. Ale radši se vraťme k tankům. Sakra myslím, že se ještě dozvím zajímavé věci, já myslel že rusáci ty němce udolali množstvím tanků ne kvalitou, to je pro mne novum....😃
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.