Moderátoři: Admin - Zdeněk Jindra, smith
Ladislavaliev@atlas.cz
No mě se taky spíš líbí ty německé, protože ty ruské si k německým vzhledem nemohli ani čuchnout. A i zpracováním, prostě německá preciznost. Když se člověk podívá na ty hnusné ruské sváry na pancíři, tak kdo trošku vnímá design musí uznat, že německé tanky byly mercedesy a ruské moskviče😃
Ruské tanky v roce 1941 nic moc. Pánové, pokud vojenská historie hodnotí tank T-34 jako nejlepší tank války, tak se prosím mírněte. Jo ano, ty německé vypadají dobře. Ale válka potřebuje jednoduchou až primitivní , levnost ´výroby. Tanky se za Uralem vyráběli pod širým nebem po evakuaci závodu. Ten tank dokázali vyrábět v obleženém Leningradu. Poslední typy německých tanků jsou tanky těžké, dnes bychom řekli hlavní bojový tank, Rusové nasadili IS-1 a IS-2. To by byla hodně dlouhá diskuze.Pokud Vás to zajímá, na www.valka jsou k tomuto tématu dobré články.
Ladislavaliev@atlas.cz
........právě ta jednoduchost výroby, to dokázali Rusové využít v množství. Kursk prokázal, že T-34 na těžké německé tanky nestačí, ale dva ano. USA a Anglie se svými tanky na tom byli trochu hůře. Němci v Africe prokázali i na starších tancích likvidovat tanky Angličanů. Ale prosím, to je vše jen tak hozeno v rychlostí, je to vše hodně složitější.
A malování tanku na celém světě na růžovou nesouhlasím, tedy pokud někdo nechce vytvořit tankový prapor teploušů, v tom jsem neústupný a je mi celkem jedno jak mi budete spílat.
Ladislavaliev@atlas.cz
Já vím, že vyráběli ve velkém a chrlili je ve velkém množství a nebyl asi čas je šperkovat. Ale Altmanne v 80 tých letech určitě už měli rusové čas šperkovat, ale tedy asi pořád nešperkovali tedy co se designu týče. Když se podíváte na Němce v té době, ale i USA a Izrael atd. Prostě škaredé krabice a neříkám, že třeba nebyly ruské možná lepší i v těch 80 tých, i když tomu nevěřím. Všechno sovětské bylo prostě vždy po roce 1917 takové nehezké, neforemné... Když si vzpomenu na jejich digitálky , televize ... prostě hnus největší.
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.