.....asi vitr Machale. Nebo nejaky magnetovy kyz? Nebo snad Takonit? Nebo nejaky skarn? Nu hlubokoplastovy xenolit je hezky...Jeste iron nikl Josephinit ...FeS je mozne. Diogenity jsou nadherne! Jeden s obrazku minulych mi pripomina Karon metor. To neva, jeden pan rikal: nulova sance!!! jeste porad si to asi mysli...Se nedivim, protoze jinak by mel na vizo 5ku...s takovym nazorem. A diplom nic moc ....by asi to nedopadlo.. Jinak souhlasim s nazorem, ze mista stretu jsou pod dalekohledem opravdu jen nekolik let... To co prasklo o zem drive nekde lezi.. To mi zase pan posle k psychousovi asi...nu nic no, vezmu si zase ten magnet z lednicky s paprikou misto drzatka a jednou ten meteorit stejne najdu.. Tak pan doktooor musi chvilku pockat... ja nemam cas....nekde se povaluje kamen a co kdyby to byl metas... Fajn vikend!
Obrázky:
Pro velký zájem z řad fanoušku z celé Evropy jsem rozšířil doménovou koncovku o eu. Meteoritesworld.com/cz/eu. Veškeré články jsou autorizované. MeteoritesWorld.com/eu/cz. spolupracuje v licenci s časopisem Naute a veskeré články mohou být vydané na MeteoritesWorld.com
Sběratel meteoritů a soukromý planetární vědec. Publikuji a jsem členem, vědecké organizace - Mezinárodní organizace pro meteority a planetární vědy (International Society for Meteoritics and Planetary science). meteoritesworld@gmail.com
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.