Zaregistrován
14. 11. 2013
Millanit - napíš na mail evica.hornikova@gmail.com
Zaregistrován
14. 11. 2013
Zaregistrován
11. 6. 2016
Fajn den. Nekolik foto. Evropa. Velikost akorat do ruky.
Obrázky:
Zaregistrován
11. 6. 2016
Evropa..
Obrázky:
Zaregistrován
11. 6. 2016
Tak hodne stesti a at Vam to pada!!!
Obrázky:
Zaregistrován
11. 6. 2016
.....asi vitr Machale. Nebo nejaky magnetovy kyz? Nebo snad Takonit? Nebo nejaky skarn? Nu hlubokoplastovy xenolit je hezky...Jeste iron nikl Josephinit ...FeS je mozne. Diogenity jsou nadherne! Jeden s obrazku minulych mi pripomina Karon metor. To neva, jeden pan rikal: nulova sance!!! jeste porad si to asi mysli...Se nedivim, protoze jinak by mel na vizo 5ku...s takovym nazorem. A diplom nic moc ....by asi to nedopadlo.. Jinak souhlasim s nazorem, ze mista stretu jsou pod dalekohledem opravdu jen nekolik let... To co prasklo o zem drive nekde lezi.. To mi zase pan posle k psychousovi asi...nu nic no, vezmu si zase ten magnet z lednicky s paprikou misto drzatka a jednou ten meteorit stejne najdu.. Tak pan doktooor musi chvilku pockat... ja nemam cas....nekde se povaluje kamen a co kdyby to byl metas... Fajn vikend!
Obrázky:
Zaregistrován
11. 6. 2016
hi hi hi...hlubokoplastovy..hi
Zaregistrován
13. 6. 2016
Pro velký zájem z řad fanoušku z celé Evropy jsem rozšířil doménovou koncovku o eu. Meteoritesworld.com/cz/eu. Veškeré články jsou autorizované. MeteoritesWorld.com/eu/cz. spolupracuje v licenci s časopisem Naute a veskeré články mohou být vydané na MeteoritesWorld.com
Sběratel meteoritů a soukromý planetární vědec. Publikuji a jsem členem, vědecké organizace - Mezinárodní organizace pro meteority a planetární vědy (International Society for Meteoritics and Planetary science). meteoritesworld@gmail.com
Zaregistrován
6. 7. 2016
Dobrý den , je tohle meteorit ? Váha lehce přes 1KG
Obrázky:
Zaregistrován
23. 10. 2006
Obsidián je skôr možné , prípadne sklená struska ???
Meteorit určite nie.
Múdry sa teší objaveniu pravdy, hlupák falošnosti.
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.