Moderátoři: Admin - Zdeněk Jindra, HeliFox, smith
Zaregistrován
27. 12. 2010
No jo no, mladí se nechtějí učit starověk a středověk, prý je to obtěžuje. Prý by rádi věděli co se dělo po 45. Akorát netuší, že by to byly stejný svinstva jako ve starověku nebo středověku.
Jedna dvě, Baba jde. Jde si Jaga pro tebe.
Zaregistrován
21. 2. 2014
napsal/a:
No jo no, mladí se nechtějí učit starověk a středověk, prý je to obtěžuje. Prý by rádi věděli co se dělo po 45
Pokud jsou mladí, které zajímá co se dělo po roce 1945 tak je to jenom dobře - většina lidí se nazajímá vůbec o nic😞
Zaregistrován
13. 5. 2013
tomos-je jiná doba.My měli také jiné zájmy i názory než naše rodiče.Nad spoustou věcí dnes kroutím hlavou a nechápu.Ale tak to bylo asi vždy.Možná ti dnešní mladí budou sbírat až zestárnout.I když my už jako kluci jsme sbírali kdeco.Pamatuji si jak jsme ,,šmelili"o přestávkách nálepky ,známky,krabičky od cigaret,obaly od žvýkaček apod.V podstatě nic drahého.Později jsem začal přidávat náročnější věci,ale tam už musela být brzda,protože jinak by to odnesla rodina.I když kolikrát to tak také dopadlo.Je to závislost jako když se propadne automatům,s rozdílem,že z automatu to zpět nedostanete!
Zaregistrován
13. 5. 2013
Forpos-kdykoliv se podívám na tu kuřačku-ta Albánka je také pěkný kousek,tak se mně vybavuje nějaký film,kde podobná postava byla.Ale nemohu si vzpomenout.Tak nějak mně tam leze film Tři veteráni,ale nejsem si jistý.
Zaregistrován
21. 2. 2014
to paully: No film Tři veteráni mi to evokuje taky. Pamatuji si, jak tam Satinský prochází douhou chodbou na zdi je galerie jeho předků - to je přehlídka!🙂
Zaregistrován
13. 5. 2013
Přesně,to je ono-mám konečně klid!Galerie předků,tam byla taková krasavice a navíc myslím trochu šilhala!
Zaregistrován
7. 10. 2011
Paully, dnes ked sa rozprávam zo starými zberateľmi tak máju dilemu že komu nechajú tú svoju zbierku ktorú tvorili celý život, ich deti alebo potomkovia nemajú záujem! A to je smutné ale taký je život, ja od 15 rokov som chodil po smetiskách a zbieral som vecí a po opustených starých domoch ale nemal som nikoho kto by ma učil ohľadom historie, aj to dôležité mať dobrého učiteľa, tak som bol samouk, dnes je veľa obchodníkov a málo zberateľov, možno časom sato zmeny ale to je ešte dlhá cesta......
Zaregistrován
13. 5. 2013
tomos-no ano,prachy jsou to hlavní,máš pravdu.Ale nic proti penězům,svým způsobem je to svoboda,jen by to nemělo být za každou cenu.
.Já rovněž nemám komu své sbírky předat,ten problém znám.Děti to nezajímá.A prý to mám prodat.Což sice můžu,ale co dál?Já se tím bavím a ty peníze nějak extrémně nepotřebuji.Mám celou sbírku popsanou,tak to snad jednou neskončí v kontejneru,jako mnoho sbírek již skončilo!Nebo to nedají nějakému překupníkovi za pár korun.I když o knihy mám obavy.Celý život jsem četl a nosil knihy domů.I teď jdu dát papír do kontejneru a přinesu knihy,které jsem dříve ani neměl,nebo na ně stál frontu!Nedávno jsem viděl člověka,jak vytahoval knihy z kontejneru a měl jsem radost,že zase nějaké knížky jsou zachráněné.On však urval jen desky a ostatní odvezl do sběrny.Šel jsem raději pryč.
Zaregistrován
16. 9. 2016
@Forpus: fesne tety si dal na ukazku🙂
dam aj ja jednu pani, pekna kolaz aj so psom a predimenzovanou postovou schrankou...
Obrázky:
pohladnice mesta Komárno: http://komarno-pohladnice.blogspot.com
email: komarno.pohladnice@gmail.com
Zaregistrován
28. 10. 2015
Ono záleží, mám kamarády ve sběrném dvoře,v bazarech, výkupu železa , panové kamarádi
jsou velmi chytří a v dnešním světě internetu obvzlašť.Dokonce z některých začínají být odborníci v oboru🙂 ... Není tak docela pravda,že se vyhazuje a není zájem.Ceny zajímavých sbírek rostou a dostupnost kvalitniho materiálu je špatná.Diky webu lidé si začínají všímat a zhodnocovat, investovat své finance... Samozřejmě záleží na sběratelské oblasti,ale za posledních cca.20 let co jse všeobecně zajímám ,je zájem a cenova dostupnost rozhodně znát....
Konzultace a poradenství v oboru numismatiky
https://www.linkedin.com/in/milan-heczko-01291424b
https://pin.it/4kDaagI
milan.heczko@yahoo.com
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.