Moderátoři: Admin - Zdeněk Jindra, HeliFox, smith
Zaregistrován
27. 4. 2014
No čím dál lepší 😉 Takže tam ta ulice fakt nebyla... Šumperák nejsem, ale znám to tam. A asi začnu sbírat starý pohledy... 😁
jezevec74@gmail.com
Zaregistrován
12. 2. 2011
jo jo jak říkáš Jezevec asi tam nebyla .
Mě to taky chytlo a proto jsem si včera koupil další pohlednice a jednu z nich přidávám zde 😉
myslím si že se v tuto chvíli sem hodí ( viz tlachárna o Zemanovy 😉 )
text pod třema vězněma
Obrázky:
Zaregistrován
12. 2. 2011
a podle tabulky sedí i známka :-) a razítko je taky myslím v pořádku :-)
Zaregistrován
13. 5. 2013
Taky hezká pohlednice a rovnou do sbírky,pokud se dáte do Šumperku!Ty pány bohužel neznám,ale jsou mně sympatičtí,protože bojovali za češtinu.Myslím,že i v dnešní době by byli zapotřebí!
Zaregistrován
12. 2. 2011
Děkuji Paully
jsem šumperák , budu číhat na vše o šumperku a okolí
Zaregistrován
23. 11. 2015
K tým fotkám z reálu:
To tam máte len jedno auto?🙄
Nemyslím to zle,neukameňujte ma....😋
Debata zaujímavá.
-s-
Zaregistrován
7. 10. 2011
Musím povedať že pekné kúsky do zbierky.....
Zaregistrován
12. 2. 2011
to Stani : doufal jsem , že si toho nikdo nevšimne , máš dobrej postřeh 😃
ano jsme chudej kraj 😞 . Díky Jezevcovi jsme přišly na to že tam kde je teď obrovská křižovatka tak tam vlastně ani nebyla " silnice " 🙂
Budu se snažit kontaktovat kámoše , který je na radnici a dělal kroniku Šumperka a snad mi řekne něco bližšího .
to Tomos : Děkuji , to byli první hodiny hledání po internetu a časem budou přibývat 😉
Zaregistrován
9. 3. 2010
Mike – ono každý v zberateľstve si nájde to svoje. Niekto hneď, niekto postupom času. Ja som začínal s bankovkami (vlastne som nikdy s nimi úplne neskončil), ale postupom času mi u nich začalo chýbať "kúzlo objavovania" niečoho nového. Niečoho, čo by ma mohlo stále prekvapiť. Pri bankovkách to až tak "nehrozí", ako pri pohľadniciach. Svedčí o tom aj debata zo včera a dnes v tomto vlákne ... 😉 . Týka sa to tak obrazovej, ako aj adresnej strany pohľadnice. Každá jedna je vlastne "unikát". Ale to sme už trochu mimo tému 😉. Napríklad aj pri miestopise to porovnávanie záberov minulosť vs. prítomnosť je z môjho pohľadu moc zaujímavé.
Držím palce, nech sa ti podarí v tom nájsť niečo, čo ti spôsobí radosť zo zbierania, rozšírenie obzorov a príjemné strávenie voľných chvíľ 😉 .
PS: Čo sa týka tej pohľadnice z príspevku #1652, tak palec hore ...
Zaregistrován
12. 2. 2011
to Brett : Jak říkáš . Já sbírám plno věcí a i bankovky . Teď zkouším pohlednice a chytlo mě to , takže je to fajn :-)
další můj přírustek
uhodnete někdo co to je ???????? dám jednu pomůcku : je to cca 25 km od Šumperka .
Obrázky:
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.