Moderátoři: Admin - Zdeněk Jindra, HeliFox, smith
To už nesúviselo s otázkou predtým.To je údiv nad cenou tej raritky.Keď nie som v obraze pri cenách bežných pohľadníc,tak obraz o tom,na čo sa pýtal jano, už nemám vôbec.A pridal som zvuk.Len tak.A skoro dostal šok...😃
-s-
:mrgreen: 😁 😁 stani - to bude problematické. Ja už mám pani Brettovú - Columbovú a ak by som si zobral aj tu Ljetavu, tak to by už bola bigamia. A to mi moja viera nedovoľuje. Jedine, že by som konvertoval, ale to v úmysle nemám 😉
A co je na tom divného? Dříve se prodávaly fotopapíry se zadní stranou jako pohlednice, mám takových fotek po dědovi spoustu /většinou neposlaných/.
Tohle bude nějaký turistický spolek na výletě.😉
Aj ja ich mám pár neposlaných,ale sú to fotky.
Nič divného tam nevidím,ale o tom pohľadnicovom fotopapieri som nevedel.
Takže:"Úsmev",cvak,film do L.Mikuláša,urobiť fotky,dodať turistom a zo Š.Plesa poslať domov na pamiatku.Pre mňa je to predsa len zaujímavejšie ako:"Z Tater zdraví Tonča".Troška viac sa s tým pohrali a mali zaujímavejšiu pamiatku.
A vlastne ani Mikuláš sa nemusel konať.Na tom papieri je razítko.Vyvolali a spravili fotky na ŠP,papier z LM a bolo to.Je to jasné.😉
-s-
Občas sa na namet pohladnice inšpirovali vzacnymi frankaturami,ako v tomto pripade.Faerske alebo ovčie ostrovy ,tak trocha exotika ,ale znamky maju krasne.K vzacnym znamkam patri diagonalne strihana znamka 4 Ore v kombinacii s 5 Ore na dopisoch s roku 1919.Tu je pohladnica inšpirovana takouto kombinaciou.Prikladam aj original slavnej frankatury.
Obrázky:
mamabc1234@gmail.com
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.