Zaregistrován
4. 7. 2010
Kdysi jsem viděl tyhle tolary z Ni/Fe za pár korun, měly taky takhle opis narvanej ke kraji.
Zaregistrován
11. 2. 2016
Nevim z ceho je, vaha 18g, ale rozmer 44mm sedi ,.) Mel tam raketu vsech moznych minci, rubly, dolary, tolary. Takovej smisek trpaslik byl ten prodavac a u toho napis mince pro stesti, piratsky poklad XDD No pobavil... > Paul napsal/a:
Kdysi jsem viděl tyhle tolary z Ni/Fe za pár korun, měly taky takhle opis narvanej ke kraji.
Najít dokonalý květ na rozkvetlé třešní není jednoduchý úkol, kdyby člověk strávil celý život hledáním dokonalého květu, nebyl by jeho život promarněn.
akolita@seznam.cz
Zaregistrován
1. 8. 2010
ak je váha taká akú píšete tak na 99% to nie je striebro.
blasko.juraj.ml@gmail.com
Zaregistrován
15. 7. 2007
tak malou magnetku a je z toho super ozdoba na lednici 😎
Zaregistrován
11. 2. 2016
Koupil jsem to za 40 korun na trhu, to stribro neni urcite ,.). Magnetka neni vubec spatnej napad :-) Mel jsem v planu az pujdeme s klukama provetrat detektory ze to nekomu nenapadne soupnu do cesty, nebo si to hodim do diry a trosku je potrapim ,.)
Najít dokonalý květ na rozkvetlé třešní není jednoduchý úkol, kdyby člověk strávil celý život hledáním dokonalého květu, nebyl by jeho život promarněn.
akolita@seznam.cz
Zaregistrován
3. 10. 2010
Ahoj mužu požádat o posouzení stavu, dle mého názoru pěkný a patří do sbírky :-)
Děkuji
Obrázky:
Zaregistrován
17. 3. 2014
Pěkný je moc, stavem bych ho klidně označil jako lepší dvojku 😉
Zaregistrován
10. 3. 2011
Dobré odpoledne, sháním nějakou kvalitní literaturu na Mařku. Mám tu jen Tassilo Eypeltrauer - Mariae Theresiae a pak Novotného, ale toho nepočítám😃 Exustuje něco lepšího, nebo lépe zpracovaného? Děkuji!
Zaregistrován
3. 7. 2015
dobre je treba toto:
http://imgWorld.cz/s3/xUagYS5Pel.JPG
Ostatně soudím že EU musí být zničena.
Zaregistrován
24. 1. 2015
Nic lepšího než Eypeltrauera neznám. Novotný i Nový tam mají chyby. Jen na levantinské tolary je lepší Hafner 1984.
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.