Moderátoři: Admin - Zdeněk Jindra, smith
centrální evidenci sbírek v Jablonci je vedená.návrh Artur Pleva,sice všude ji označují jako František Pazourek-tak jsem z toho jelen kdo má vlastně pravdu,přikláním se jabloneckému muzeum,protože Pleva pusobil v Jablonci nad Nisou.Pokud by se potvrdilo,že se jedná o Plevu,tak je to jiná cena.
centrální evidenci sbírek v Jablonci je vedená.návrh Artur Pleva,sice všude ji označují jako František Pazourek-tak jsem z toho jelen kdo má vlastně pravdu,přikláním se jabloneckému muzeum,protože Pleva pusobil v Jablonci nad Nisou.Pokud by se potvrdilo,že se jedná o Plevu,tak je to jiná cena.
V zostave je este myska v tvare slnecnice. O kolko by sa eventualne zvysila hodnota ak by sa jednalo o Plevu? Dostal som ponuku tech 800kc jak ste pisali, a teraz neviem ci sa to mam predat
Doporučuji vyčkat,chci udělat dotaz do muzea v Jalonci nad Nisou,zdali opravdu je vedená jako návrh Artur Pleva,dneska jsem neměl čas ale zítra určitě,samo mě to zajíma kde je chyba.Desná dělá tyto vázy v nové produkci ale v jiném provedení skla jako alexandrit mají je značené Ornela.Vyčkat.
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.