Moderátoři: Akir, smith, ikanek, regula_jan, Pavel_III
Zaregistrován
12. 6. 2012
Se IV a s hvězdičkou! Zkrátka kompletní velká průsvitka. 😋
Ty žaludy na kompletním archu vypadají takto: Myslím, že ta průsvitka je nějak po krajích role, nebo jenom na jednom kraji. Přesně nevím, ale není zkrátka na každém archu z rozřezaného velkého papíru. Nebo je to možná řádek průsvitek na nějakou vzdálenost. Průměr válce?
Obrázky:
Zaregistrován
23. 3. 2009
Průměr válce? To by dávalo smysl a papír se pod ním pohyboval kolmo k delší straně tohoto archu.
Zaregistrován
21. 7. 2007
Já nevím, školy nemám, ale průměr válce? Spíše bych sázel na obvod válce.
Zaregistrován
12. 6. 2012
Pardon, obvod, pochopitelně. 😐
Ten druhý arch se mi povedl i hezčeji a má jinou polohu (jsou to normální 100 archy, poslední sloupec už se nevleze na skener):
P.S.: Jak se vám, některým povede, že ten obrázek je širší? Mně, jak to má víc jak 2000 pixelů, to vyhodí chybu.
Obrázky:
Zaregistrován
23. 3. 2009
Mně by se na skener nevešla ani půlka toho archu.
Širší obrázek jsem ani nezkoušel, ono se to stejně zmenší. Některé obrázky dávám radši na Photobucket, kde je mez 1024 pixelů. Hlavně proto, že tady na sběrateli se JPEG obrázky ještě znovu hodně zkomprimují a detaily pak mizí.
Zaregistrován
12. 6. 2012
Ty máš menší skener než A4?
Zaregistrován
12. 6. 2012
Ještě bych teda upozornil, že ten druhý arch má stejnou polohu průsvitky jako ten první 12-blok s tím, že na archu je průsvitka dál od okraje. To kdyby to někdo chtěl zkoumat.
Zaregistrován
23. 3. 2009
Nemám menší skener, to mě zase spletl ten web s průsvitkami, kde je v nákresu nesmyslná mezera 190 mm (ve skutečnosti tedy 150 mm).
Zaregistrován
12. 6. 2012
A když už jsme u těch VI v průsvitkách, tak ještě průsvitky IV a V. Ovšem uznávám, že je to mnohem hůř vidět. Na té dvoupásce (Wz V, stejně jako doplatní vedle) je přesně v zoubkách a navíc v razítku (v benzínu je to vidět nádherně), čili náhoda jak prase a tato navíc byla naše odedávna. Na tom turulovy s okrajem je vzhůru nohama, tedy opět mnohem lepší kus.
Obrázky:
Zaregistrován
12. 6. 2012
Hehe 😈 dokonce mám tu VI na stříhané známce UPU. Škoda, že to nemám taky na celém aršíku!! (To už jsem teda zapomněl.)
Obrázky:
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.