Moderátoři: Akir, smith, ikanek, regula_jan, Pavel_III
Zaregistrován
6. 11. 2008
Nyní už najít jen ty se IV...
Od té doby co jsem přestal být namyšlený, tak jsem už bez chyby... ;)
Zaregistrován
12. 6. 2012
Po mnoha vyčerpávajících hodinách se mi na jedné malé ta IV podařila najít!! Je to známka 3Ft Építómunkások Székháza. Ta druhá, velká, to je, shodou okolností, 3 Ft Népstadion (1953), tu jsem kdysi náhodou objevil na nějaké burze.
Jo a ty divný barvy, to jsem upravoval gamma korekci. Si myslím, že to je líp vidět.
Obrázky:
Zaregistrován
12. 6. 2012
dědek napsal/a:
Ta horní je jasně na svislá a je trochu nakřivo. Podle mě ta spodní je vodorovná a úplně stejně nakřivo.
I to je možný. 😉
Zaregistrován
23. 3. 2009
Skvělé, gratuluju. Teď ještě zbývá k ní najít tři zbývajících polohy IV a potom ještě čtyři převrácené (VI), jestli vůbec existují. Ale vážně jsem se tuze rád podíval, jak ta IV ve skutečnosti vypadá. Já ty malé a velké hvězdy prostě nerozpoznám.
Zaregistrován
12. 6. 2012
dědek napsal/a:
Skvělé, gratuluju. Teď ještě zbývá k ní najít tři zbývajících polohy IV a potom ještě čtyři převrácené (VI), jestli vůbec existují. Ale vážně jsem se tuze rád podíval, jak ta IV ve skutečnosti vypadá. Já ty malé a velké hvězdy prostě nerozpoznám.
Vždyť říkám, že to není vždycky tak jednoduchý!!😎 A tři zbývající polohy? Hledat špendlík na Sahaře? 😲 To se mi nemůže podařit. 😐
No a když už mi to tak pěkně jde, to skenování 😋 , tak přidám jednu pěknou kompletní makkos vízjel. Ta už tak pěkně pravda vidět není, ale snad ju rozeznáte. Je naležato. Je to na těch kolcích přetištěných na doplatní, hodnota 8 f (MBK 202, Mi 188). Ty další dvě hodnoty mám na celém archu (tam ta 8 f je právě bez průsvitky).
Obrázky:
Zaregistrován
23. 3. 2009
Průsvitka je pěkně vidět. Gamma dolů a pak případně zvýšit kontrast. Tvou poslední větu v závorce jsem ale nepochopil.
Zaregistrován
12. 6. 2012
No, že mám kompletní 3 archy, ale jen na 2 je průsvitka a ten arch s 8 f je bez průsvitky. Takže jsem si musel pořídit ještě navíc tady ten 12-blok.
Zaregistrován
23. 3. 2009
Aha, a jak jsou ty archy velké a kolik je na nich sloupců a řádků známek a průsvitka je ve všech rozích?
Zaregistrován
12. 6. 2012
A tohle sice není otázka poválečná, ale naprosto exklusivní průsvitka III na 12-bloku novinových známek orazítkovaná v Terstu (otočeno). Zakoupeno kdysi před mnoha lety u Stoška (to jsem kupoval dokonce v Praze v Libni):
Obrázky:
Zaregistrován
23. 3. 2009
Koukám také průsvitka s IV.
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.