Zaregistrován
13. 3. 2011
A prinútila vačšinu ľudí sa nadtým zamyslieť.
Zaregistrován
7. 10. 2006
souhlas, historické diskuze k numismatice patří, ale někdy je zodpovězení konkrétní otázky složité a bylo by to na dlouhé psaní, takže je lepší odkázat na příslušnou literaturu.
Zaregistrován
6. 11. 2008
ono je potřeba nesnažit se hledat ve všem záhady a důvody, v naprosté většině je u mincí to správné řešení to nejjednodušší, takže stačí používat rozum a není třeba o všem dělat dlouhosáhlé debaty vlastně často o ničem podstatným... 😉
Někdy to tu je jako v nějaké "první pomocné", kde nikdo neumí ani trochu uvažovat (nebo nechce) 🙄
Od té doby co jsem přestal být namyšlený, tak jsem už bez chyby... ;)
Zaregistrován
15. 4. 2010
máš recht😉
Zaregistrován
4. 5. 2012
len si kopnite chlapci....ale potom naco ste zalozili vlakno: Neslušné chování na diskuzi
Zaregistrován
1. 8. 2010
Chcel by som sa opýtať. Je táto varianta pol grajciaru vzácnejšia? Letopočet je pod znakmi, v Nechanickom je uvedená ako R.Nesledujete to niekto?
Obrázky:
blasko.juraj.ml@gmail.com
Zaregistrován
6. 11. 2008
Nesleduji, ale lepší asi bude neb si ji nepamatuji...
Zaregistrován
1. 8. 2010
Ešte jednu otázku na teba Dráčik. Videl si alebo vlastníš strieborný početný groš Leopolda I. ?
Zaregistrován
6. 11. 2008
dula77: Mám jen jeden pěkný měděný z KH.
Ag nemám, ale viděl existují. Nepoužívali se již jako početní, ale spíše jako ocenění či medaile. Raženy jen v rakouské mincovně(tuším Linz) viz. foto
Obrázky:
Zaregistrován
1. 8. 2010
Ďakujem.
A ešte jednu "raritu" tiež označenú ako R som našiel tiež 1/2 grajciar 1678 vymenené znaky orlice. Ale toto bude asi bežnejšie ako ten letopočet.
Obrázky:
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.