Každá krásně zachovalá mince je nádherná a pokud je z takových mincí tvořená sbírka, stojí to za to. Nedávno jsem prodal košický XV krejcar stejného ročníku. Kdysi jsem ho koupill od velkého obchodníka a sběratele z Košic. Tedy košická ražba z Košic a podle toho také vypadala i cena, ale do té doby a nikdy po tom, jsem takovou kvalitu nikde neviděl. Myslím, že byl ještě o chlup lepší, než tento. Proto se nedivme, že v dnešní době chce mít každý takovéto exempláře, kde je vidět vše dokonale ostré a samozřejmě tato kremnická ražba vše podstatné splňuje.
Koupím hezky zachovalé mince Františka II. Nabídky prosím zasílejte na email MERKUR1@o2active.cz
V tomto případě je rozhodujícím hlediskem kvalita. Za tyto peníze by musel být opravdu téměř bezchybný, protože se v průměrných stavech časem objevuje.
Jiná liga je druhý ročník, který je sběratelsky mnohem zajímavější, protože je méně vidět a jedná se o jiný, hledanější typ. Ten jsem luxusní zachovalosti snad v životě neviděl.
Koupím hezky zachovalé mince Františka II. Nabídky prosím zasílejte na email MERKUR1@o2active.cz
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.