Moderátoři: smith
tenzor: výstižně napsáno, díky
Od té doby co jsem přestal být namyšlený, tak jsem už bez chyby... ;)
Musím se omluvit. Pánové věřte tomu nebo ne, ale v předešlém tématu (s určením mincí) se mi prostě nezobrazovaly novější příspěvky než byl ten můj poslední dotaz na aukční domy. Nebyl tam ani odkaz na nejnovější stránku toho tématu, ta stránka s mým dotazem (165.) se mi zobrazovala jako poslední, prostě nic novějšího nebylo. Proto můj "iracionální dotaz" na již zodpovězenou věc. Kdybych to viděl, určitě bych se znovu neptal, takový hlupák opravdu nejsem. Vše se mi zobrazilo až když sem dal "Kucera" přímý odkaz.
Upozorňuji, že jsem forum otevíral na dvou počítačích a ve dvou různých prohlížečích, zdálo se mi to totiž nějaké divné. Že by šlo o záležitost problému na mých strojích téměř vylučuji, co je to cach vím a nenechám se tím napálit (a mimochodem, na forum by to stejně nemělo mít vliv), k tomu jsem jeden čas dělal administrátora jednoho jiného fóra, i jsem tam programoval vlastní moduly v php. Říkám to proto, že se si opravdu myslím, že problém nebyl na mé straně a chci to něčím, byť chatrným, podpořit.
Víc nemám, co bych k tomu dodal. Snad jen že Kucerovi děkuji za oba příspěvky s aukcemi!
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.