Presunuté do "Pokec o známkach"....
http://notafilia-smith.blogspot.com/
Môj blog o bankovkách platných na našom území, a o ich zbieraní.
http://wartberg-szenc.blogspot.com/
Prechádzka mestom, pomocou dobových pohľadníc.
Myslím si, že umístění do Pokecu o známkách je rozumné řešení. Ono by to asi Chlubírnu chtělo trochu pročistit, aby se týkala pouze konkrétních ukázek materiálů sběratelů. Nemusí tam být nic drahého, ale aby materiály byly alespoň něčím sběratelsky zajímavé.
Pokud by Hematuria dal do Chlubírny filatelie filatelistické materiály, je tam již dostatek vláken pro příslušné zařazení. Ale jsem názoru, že musí jít o materiál, který je alespoň něčím zajímavý.
Pro Hematuria by bylo asi nejlepší, kdyby vzal svoji sbírku do nejbližšího filatelistického klubu, kde by jej seznámili se základy oceňování sbírek, pokud nevěří filatelistickým obchodníkům.
Pokud máte v dědictví po dědovi -cituji: "dopisy,letecké,poľná pošta,exil,dopisnice-nepoužité,čs.legionári,K.U.K,feldpost,pohľadnice-celý svet,tématické,obálky-letecké,pametné," tak mne překvapuje, že o tyto materiály žádný obchodník neprojevil zájem.1-Projevil to som už písal..ale ja mám vlastnú filozofiu obchodovania..
2.Tak by mne zajímalo, jaké nabídky jste doposud dostal.--Pozor ja som netvrdil že akú cenu má zbierka a ja som len konštatoval a napísal čo mi bolo od jedného nemenovaného povedané ako to chodí ale to chápem je to biznis...a ešte raz ja netvrdím že to má Horibilnú cenu ja viem presne akú to má cenu som sa ttým 1 rok hral a zisťoval takže viem že nezbohatnem ale ani neprerobím ..uvidíme
Já jen, abyste neměl zkreslenou představu o hodnotě svojí sbírky.----Stojím pevne na zemi nebojte len vravím ako p.Beneš ..niečo tam je:) a to mi stačí
Ano...ale ja nikoho nenútim.ja len Informujem o možnosti doplnenia zbierky--možno zaujimavéi exponáty..uvidíme ja nemám čo stratiť ..problém je v tom že ste profíci chápem a len tak niečo nekúpite ale nezabúdajte na lajka:)
Súhlasím až na jednu vec..na poslednú vetu..to už bolo dávno...vidím že sme sa tu nepochopili škoda ..nevadí uvidíme sa na aukru:)
Pane Hematurio, já nemám žádné připomínky ohledně Vaší sbírky k tomu -cituji: "niečo tam je". Ale, to co jste citoval, je tak široký pojem, že se pod tím nedá nic konkrétního představit.
Učinil Vám pan Beneš, nebo jiný obchodník nějakou konkrétní nabídku?
Nemusíte uvádět výši částky, ale zajímalo by mne, zda Vám nějakou konkrétní nabídku naši obchodníci udělali.
A též by mne zajímalo, jakým způsobem jste si ocenil svoji sbírku, když píšete, že víte přesně, jakou cenu má Vaše sbírka.
Já bych si nikdy nedovolil napsat, že vím, jakou přesnou cenu má moje sbírka, protože nikdy dopředu nevím, jak v aukci dopadnu.
áno máte pravdu tým pojmom a ano urobili ale viete kde je problém oni si vyberú niečo čo chcú alebo potrebujú ale ja som chcel všetko predať naráz a to sa nedá..chápete iba to čo koho zujíma..Ja som bol lajk a potom som to pochopil...ale neskoro..ocenenie..najprv odborník čo je zaujímavé a potom katalogy a internet ja viem že to nie je pevná cena-suma...preto som písal že cenu to má ale akú určí Trh...preto Vám píšem že sme sa zle pochopili....a ešte čo som písal podla Smitha tú rozprávku som počul a preto sa nečudujem že Filatélia vymiera !! aešte prosím čo znamená skrblíkov,..??? nebojte sa neurazím sa:)
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.