Toto bolo dobré Díky... dobre som sa zasmial aspoň ste úprimný...Nie vážne ja som sa ho pýtal hneď že nech mi povie na rovinu tak dopisy,letecké,poľná pošta,exil,dopisnice-nepoužité,čs.legionári,K.U.K,feldpost,pohľadnice-celý svet,tématické,obálky-letecké,pametné,..atď..Historické dokumenty aj s kolkamy,Fiskálne celiny,...Tam povedal že bude Hlavný ťah...ako aj známky sú zaujímave ale menej cenných...uvidíme samozrejme nečakám zázraky ale áno užil tie nervy..Vážne krásna nostalgia aj to že tam držíš 300 ročné veci ja som mal byť povodne archeolog to to moc nevedia takže ja som si to užíval ale mali ste vydieť ženu ..tá by to bez milosti vyhodila aj za cennu X..toš moderná žena:)
:( Pane koľko času behaním po Prahe a Brne som stým trávil tak som zistil že aukčné spoločnosti nezaújímajú státisíce ale miliony:)Nebudem tu rozoberať moje súkromné rozhovory s Filatelisticky zaujímavými osobami ale čo oni mi povedali tak som mal dosť...Veľa vecí ma sklamalo..myslím charakterovo a prístup k zákazníkovy nebudem menovať že pán Mgr.Vý----sK..samozrejme išiel som do toho ako lajk ale pár ľudí som prvý krát spoznal v živote a mal som dobrý dojem že odvádzajú dobrú prácu takže dosť odporúčam filatélia Klim.Ale ja som človek čo drží slovo a povedal som si nie je nad to si spraviť sám že?ale díky za ponuku😞
A neupřesnil Vám pan Beneš, když Vám řekl "Niečo tam je" o co jde? Pan Beneš je filatelistický obchodník a znalec a určitě by Vám známky ocenil a udělal nabídku.
Upresnil samozrejme dopisy,letecké,poľná pošta,exil,dopisnice-nepoužité,čs.legionári,K.U.K,feldpost,pohľadnice-celý svet,tématické,obálky-letecké,pametné,..atď..Historické dokumenty aj s kolkamy,Fiskálne celiny,...Tam povedal že bude Hlavný ťah. aj som si to overoval tie ceny v ostatných aukčných spoločnostiach aj dal nabídku ale p.Jaromír robil ste niekedy Biznis?pravidlo prvé je že počkaj si aj na druhé nabídky...a aj boli...
Ale ja som za ním nešiel prioritne to predať ale najprv nech mi na to niečo povie a poradí aj z historického hľadiska a až posledná vec bola hodnota a samozrejme krásne vysvetlil,poučil,nevtieral sa, ponúkol kávu:)A opakujem sa zas budem rád keď z výslednej sumy kúpim žene Ružu,malej Sunár, a sebe Cigarety:)
Pokud máte v dědictví po dědovi -cituji: "dopisy,letecké,poľná pošta,exil,dopisnice-nepoužité,čs.legionári,K.U.K,feldpost,pohľadnice-celý svet,tématické,obálky-letecké,pametné," tak mne překvapuje, že o tyto materiály žádný obchodník neprojevil zájem.
Píšete, že aukční společnosti nezajímají statisíce, ale miliony... Je zajímavé, že mi např. pan Klim bez problému vzal do aukce materiály např. za 700,-Kč.
Já jen, abyste neměl zkreslenou představu o hodnotě svojí sbírky. Mně se totiž stalo, že se mi ozval sběratel, který mi tvrdil, že má na prodej sbírku za 1,6 miliardy (opravdu miliardy) a nabízel mi 20%, pokud mu ji pomohu prodat. Z dlouhého telefonátu jsem poznal, že onen sběratel má určité filatelistické znalosti (řekl bych, že větší než Vy), ale uzemnil mne, když mi velmi vážně tvrdil, že má více než stovku Vejprtských padělků Hradčan, ale zoubkovaných!!! Tak jsem mu napsal, ať mi pošle skeny svojí sbírky i těch Vejprt.
Co se týká Vejprt, byly to samozřejmě běžné Hradčany s razítky Vejprty, ale co se týkalo jiných materiálů, měl tam materiály docela zajímavé i drahé, byla to úplně jiná liga, než materiály z Vaší sbírky. Protože mi říkal, že je z Vyškova a já mám ve Vyškově známého znalce a obchodníka, tak jsem si řekl, že by onoho sběratele mohl znát a spojil jsem se s ním. Můj známý mi řekl, že onoho sběratele dobře zná, že mu též řekl, že svoji sbírku odhaduje na 1,2 miliardy a nabízel mu 20% proovize z prodeje, ale objektivně jeho sbírku ocenil na 30-40.000,-Kč. Onomu sběrateli jsme nebyli schopni vymluvit, že jej všichni chtějí ošidit.
Já jen k Vašim slovům - znovu vás cituji: " ... aj som si to overoval tie ceny v ostatných aukčných spoločnostiach aj dal nabídku ale p.Jaromír robil ste niekedy Biznis?pravidlo prvé je že počkaj si aj na druhé nabídky...a aj boli...",
Tak by mne zajímalo, jaké nabídky jste doposud dostal.
:lol: 😆 😆
http://notafilia-smith.blogspot.com/
Môj blog o bankovkách platných na našom území, a o ich zbieraní.
http://wartberg-szenc.blogspot.com/
Prechádzka mestom, pomocou dobových pohľadníc.
Krásná sbírka se prodává sama a pokud se okolí dozví, že tato sbírka je na prodej, okamžitě se zájemci dostaví v hojném počtu.
Nezajímavá sbírka se musí nutit a stejně nikoho soudného nezaujme.
Koupím hezky zachovalé mince Františka II. Nabídky prosím zasílejte na email MERKUR1@o2active.cz
Nad tou rozprávkou, čo tu môžeme čítať, že aukcionári nemajú záujem o tú úžasnú zbierku.
http://notafilia-smith.blogspot.com/
Môj blog o bankovkách platných na našom území, a o ich zbieraní.
http://wartberg-szenc.blogspot.com/
Prechádzka mestom, pomocou dobových pohľadníc.
Já jen přemýšlím co učinit s vláknem nazvaným "Krásná Zbierka filatélia,numizmatika,notafília a pod.!"
Je v Chlubírně v sekci filatelie, takže by se krásná sbírka měla týkat filatelistických materiálů, ale z dokumentace vidíme pouze fotky pořadačů a zásobníků a osobní materiály předků Hematuria, které mají cenu pro něj, ale pro nikoho jiného.
Podle toho, jak se vyvinula diskuse by se toto vlákno hodilo do Skrblíkova, jenže na rozdíl od Hematuria měl Skrblík docela slušné filatelistické znalosti.
Tak nevím, poraď
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.