Moderátoři: Jaromir, pavlinka, smith, ikanek

hematuria

Uživatel

Zaregistrován:
5. 7. 2018

Vytvořeno:
28. 7. 2019, 18:22

Konečne po 1 roku hotovo,využíval som každú možnú chvíľu a niekedy aj 24 H denne!týmto chcem poďakovať svojej Rodine za akceptovanie mojho drahocenného času,ďalej Zdeněk Jindra-Eshop.infofilia.cz za rýchlé dodanie,a neposlednom rade Vám starým harcovníkom v odbore-tj.stani-,Pavel 3,numismat,smith,turtleoverhead,jirka10,grofik,ikanek,mikimar,ferovyobchodnik,Altmann,Zdenda-Kubik,dejvy,pepahavel,Wed,samepa762,Mint,Evropa1,Barbar,dr colombo,blacknotes,janpeter,tomi,dula77,Kenedz,--možno som na niekoho zabudol ale nie nezabudol..sú tu všetci!

Obrázky:

Obrázek vložený uživatelem

Profilový obrázek
smith

Moderátor

Zaregistrován:
6. 2. 2009

Vytvořeno:
28. 7. 2019, 21:10

Dole klobúk.... (Tú druhú tému s rovnakým názvom, ale len s jednou fotkou som si dovolil vymazať,aby tu nebola duplicita.)

http://notafilia-smith.blogspot.com/
Môj blog o bankovkách platných na našom území, a o ich zbieraní.
http://wartberg-szenc.blogspot.com/
Prechádzka mestom, pomocou dobových pohľadníc.

stani

Uživatel

Zaregistrován:
23. 11. 2015

Vytvořeno:
28. 7. 2019, 21:17

Hlavne si mal vymazať mňa z "čela" odborníkov.😋 😋 😋
Hematológia...hematuria..., pokračuj.
Ja v tom zozname nemám čo robiť.. Neodpisuj, nereaguj. Tak to je.
-s-

Guldiner

Moderátor

Zaregistrován:
28. 10. 2015

Vytvořeno:
28. 7. 2019, 22:35

Pro hematuria... Gratuluji ti k tvé práci. Určitě pokračuj a rozšiřuj svou sbírku.Sběratelsvi je nádherný koníček a dělá radost nám všem, když se můžeme poohlednou zpět na svou práci a kochat se svými výsledky,studovat je a rozšiřovat své vědomosti .Možná to zní trochu sobecky, ale snad každý sběratel je takto naladěn...

Myslím,že za všechny zdejší mohu napsat, každého z nás potěší takový příspěvek...

Konzultace a poradenství v oboru numismatiky
https://www.linkedin.com/in/milan-heczko-01291424b
https://pin.it/4kDaagI
milan.heczko@yahoo.com

tocomabyt

Uživatel

Zaregistrován:
30. 9. 2010

Vytvořeno:
28. 7. 2019, 23:36

hematuria:
aby si tu nemal len nadsene potlapkavanie po pleciach,
tak trosku konstruktivnej kritiky ti isto nezaskodi.

znamky a filateliu neriesim.

co sa tyka bankoviek,
vidim v albume hned na prvej strane carske Rusko,
a pod tym nejake cervonce s Leninom.

v albume s mincami je aj nejake to Ag,
vidim tam Madarsko a CS Stalina,
uprostred akejsi zmesi.

tak mi nehovor ze po roku mas hotovo.
pravdou je, ze po roku si ako-tak na starte.
zberatelstvo neni konicek, ale diagnoza.

nech sa dari, a uzivaj si to.
drzim palce.

jacisin76@yahoo.com

hematuria

Uživatel

Zaregistrován:
5. 7. 2018

Vytvořeno:
29. 7. 2019, 00:01

Najlepšie bolo keď som sa sťahoval ku svojej žene tak som si od mami zobral pár starých krabíc kde boli knihy.Chcel som pre dcéru viete tie leporelá pre miminká,čo si pametáťe vy z detstva, no a to bolo medzi tým.To ešte nebohý dedo mi dával keď som bol malý lebo už vtedy sa mi to páčilo,a zobral ma do klubu filatelistou a kúpil mi prvú moju známku vtedy za uctihodných 500,-sk.To si pamatám.Ale od vtedy ubehlo nejakých pár rokou a keď som videl to čo nedokončil tak z úcty k nemu musel dokončiť ja.Dohromady 10 000ks známok počítal po stovkách nejakých 4-5 hodín:)A tony materiálu...
Ako bol tam aj bordel viditeľne moje prvé príspevky tu na sberatel.com.a musel som sa s vami aj pohádať aj prosiť o pomoc ale hlavne zaspomínať.Toľko vyfajčených cigariet:)A keď mi vravel tú historiu-Založil ju moj Pra-pra dedo Benedek Jenei narodený 21.3.1877- účastník 1 Sv. vojny v rusku na strane R-U.6mesiacou zákopoch východná fronta potom 5 a pol roka v gulagu na sibíri v ruskom a následne v madžusku v japonskom zajatí.Z Vladivostoku sa plavil s č.s.legionármi domou do Triestu.Z ciest si priviezol veľa materiálu a zbierka ďalej rozrastala.P.S-taká pikoška 1-Dlho som nechápal odkiaľ mohol mať starý Benedikt po maďarsky Benedek tie americké štvrť doláre ale keď som videl v telke dokument neviem či History chanel alebo Viasat to je jedno,ale takú konšpiráciu že Kolčakovo zlato kúpili američania,tak si s pravte záver sami --pravda je vo hviezdach:)oficiálne sa rozkradlo alebo stratilo???Samozrejme sa našla len časť polkadu.Pikoška 2-našiel som dva zaujímavé dokumenty odfotím vám a čo si o tom myslíte vy napište do komentárou. Info -Antal alebo Anton Jenei bol moj Pra dedo.Tak toľko k historii.

Obrázky:

hematuria

Uživatel

Zaregistrován:
5. 7. 2018

Vytvořeno:
29. 7. 2019, 00:07

odoakar napsal/a:

hematuria:
aby si tu nemal len nadsene potlapkavanie po pleciach,
tak trosku konstruktivnej kritiky ti isto nezaskodi.

znamky a filateliu neriesim.

co sa tyka bankoviek,
vidim v albume hned na prvej strane carske Rusko,
a pod tym nejake cervonce s Leninom.

v albume s mincami je aj nejake to Ag,
vidim tam Madarsko a CS Stalina,
uprostred akejsi zmesi.

tak mi nehovor ze po roku mas hotovo.
pravdou je, ze po roku si ako-tak na starte.
zberatelstvo neni konicek, ale diagnoza.

nech sa dari, a uzivaj si to.
drzim palce.

Máš pravdu v bordeli som spravil poriadok ako taký ale lepšie ako keby si to mal vidieť na začiatku.Lahšie sa tam zorientuješ .

hematuria

Uživatel

Zaregistrován:
5. 7. 2018

Vytvořeno:
29. 7. 2019, 00:57

Najcenejšia Post card pán zakladateľ Benedikt a jeho jediná Vojenská fotka!A ja som nemohol neporušiť rodinú vojenskú tradíciu a tiež som si odslúžil v La Legion Etrangere a keď sa ma pýtali že prečo chcem narukovať tak som povedal familie tradicion a to si píšte že Gestapo si o vás zistí všetko!Pre nich to problém nie je archív a pod..Jedno klamstvo a letíte..tak dúfam že starký je niekde v nebi hrdý...

Obrázky:

tomi

Uživatel

Zaregistrován:
1. 6. 2010

Vytvořeno:
29. 7. 2019, 06:10

Ahoj. Len pokračuj, uč sa a hlavne... Maj zo zbierky radosť, nie povinnosť

joeolahfamily@azet.sk

Profilový obrázek
smith

Moderátor

Zaregistrován:
6. 2. 2009

Vytvořeno:
29. 7. 2019, 11:13

To hematuria: k tej prvej fotke len toľko, je to smutný následok Benešových dekrétov....

http://notafilia-smith.blogspot.com/
Môj blog o bankovkách platných na našom území, a o ich zbieraní.
http://wartberg-szenc.blogspot.com/
Prechádzka mestom, pomocou dobových pohľadníc.

Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.