Moderátoři: pavelgregor, oliver, jacx, smith
Zaregistrován
16. 11. 2012
Tahle je koser? http://aukro.cz/kontramarka-prazsky-gros-rr-i2999945519.html
Zaregistrován
1. 8. 2010
Tu sú dve z aurea. prvá sa predala, druhá nie.
Obrázky:
blasko.juraj.ml@gmail.com
Zaregistrován
16. 11. 2012
Ja ji uz videl, prijde mi vsak opravdu umeni posoudit jeji pravost, ta z Aukra ma prece jenom jine detaily, coz vsak nemusi znamenat nepravost.
Zaregistrován
1. 8. 2010
v detailoch sú všetky tri odlišné. Je to ako SPECIMEN na bankovkách. časom to nik nerozozná, čo je dobové a čo nie.
blasko.juraj.ml@gmail.com
Zaregistrován
10. 6. 2006
Tú fake kontramarku mám aj ja, Pavle myslím že som ti foto posielal? Keby nie daj vedieť, pošlem v plnej veľkosti.
Obrázky:
Zaregistrován
23. 6. 2007
Archy: Mám ji. Tady jsem uváděl jen ty, kde jsou s jinou, aby byla vidět souvislost, že se jedná o jednu dílnu.
Zaregistrován
27. 12. 2009
Když už jste to téma kontramarek rozjeli, zeptal bych se rád na tuto kontramarku města Erfurtu na míšeňském groši. Tenhle groš prodává jeden německý prodejce, od kterého sem tam něco vezmu. Proto by mě zajímal názor na její pravost.
Obrázky:
www.slezske-mince.cz
RolencH@seznam.cz
Zaregistrován
15. 7. 2007
a ve vetsim rozliseni to nemas? z toho nevim, jestli ti nekdo neco vylusti...
mince mi prijde cistena a dopatinovavana, coz samo o sobe jeste nutne nemusi znamenat podvrh. jinak vylozene podezrele na prvni pohled nevypada, tedy pokud polovina kontramarek Erfurtu v archivu aukci nejsou take padelky
pocitam, ze ta razba neni mladsi nez by odpovidalo obdobi, do nehoz kontramarkovani spadalo, takovej chytak bys nam tu nedal, ze ne😃😃😃
Zaregistrován
27. 12. 2009
Lepší fotku nemám, tak jako ten grošík kupovat nechci. Já jen, že jde o firmu s celkem dobrou pověstí, tak si je prověřuju😃
www.slezske-mince.cz
RolencH@seznam.cz
Zaregistrován
19. 1. 2008
jo .. je pravá ...... :-)
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.