Moderátoři: smith

Archypov

Moderátor

Zaregistrován:
10. 6. 2006

Vytvořeno:
13. 6. 2014, 23:42

Johny by bol hviezda!!!🙂

gorila

Uživatel

Zaregistrován:
27. 12. 2010

Vytvořeno:
14. 6. 2014, 09:55

Ony to "homemade" videozáznamy nejsou problém. Před třema nedělama jsem byla na Techedu a tam si jeden přednášející dělal vlastní videozáznam který pak hodil na web.

Jedna dvě, Baba jde. Jde si Jaga pro tebe.

TONY-KK

Uživatel

Zaregistrován:
2. 5. 2013

Vytvořeno:
14. 6. 2014, 23:20

Dovolím si ešte krátko zareagovať na túto tému. Neviem, či videozáznam by dokázal nahradiť nejaký zborník z týchto príspevkov. Predsa len tri a pol hodiny prednášok je dosť. A to ich mali Hunka a Soják dosť okresané. Na druhej strane túto konferenciu organizoval Spišský dejepisný spolok, čiže nás numizmatikov z pobočky tam bolo asi 5. Zapísali sme sa ako hostia. Bolo evidentné, že veľa účastníkov nemalo pri niektorých témach, taký povedal by som numizmatický prehľad a niektoré fakty počuli prvý krát. Pritom sa jedná o starších a vzdelaných ľudí, ktorí však majú hlavne vedomosti o všeobecnej histórii najmä z nášho regiónu. Počúvali síce pozorne ale na záver do diskusie sa prihlásil z nich len jeden. Možno to pre nich bolo podané až v príliš odbornej rovine. No viem si predstaviť, že pre niektorých z Vás čo sa tu zaoberajú stredovekými razbami, grošovinou a momentálne ako sledujem aj starými falzami, tak otázky na Hunkovu prednášku a hlavne na prednášku Maroša Sojáka o falzách a peňazokazeckých dielňach by nebrali konca kraja. Oproti prednáškovej sále bola reštaurácia, takže k odbornej diskusii nejaké to pivko a akcia skončí neskoro večer. Toto si viem celkom živo predstaviť.

Profilový obrázek
oliver

Moderátor

Zaregistrován:
15. 7. 2007

Vytvořeno:
14. 6. 2014, 23:27

Jojo, urcite by to bylo moc zajimave a prinosne, jen mit cas a moznost. Samozrejme, ze samotnou fyzickou ucast na konferenci nema sanci nahradit nic, o tom neni nejmensich pochyb. Hunku uz jsem prednaset nekolikrat videl, to je vzdy zajimavy zazitek, Sojaka ne, a toho bych si prave rad poslechl. Ono zajimave jiste byly prispevky vsechny.

Thurzo

Uživatel

Zaregistrován:
25. 10. 2013

Vytvořeno:
15. 6. 2014, 09:17

No do kelu. Toto mi ušlo..............

TONY-KK

Uživatel

Zaregistrován:
2. 5. 2013

Vytvořeno:
2. 5. 2016, 22:28

Využijem toto vlákno, ktoré som pred časom založil. Znova je tu numizmatická konferencia, ktorú organizuje SNS v spolupráci z Archeologickým ústavom SAV a pobočkou Svit-Tatry. Koná sa vo Svite 28. mája 2016. Teraz to pripadá na sobotu. Pripájam aj oficiálnu pozvánku. Samozrejme, že táto akcia je verejná a bez nejakého poplatku. Možno naša akcia niekoho z fóra osloví a pravdaže členovia SNS, no aj ČNS sú vítaní. Nablízku je reštaurácia, takže s občerstvením nebude problém.

Obrázky:

Obrázek vložený uživatelem

Obrázek vložený uživatelem

Garfield52

Uživatel

Zaregistrován:
7. 7. 2010

Vytvořeno:
3. 5. 2016, 13:12

Možno stojí za pozornosť konferencia o peňažníctve na Spiši. Zrejme to niektorých členov fóra bude zaujímať i keď sa táto akcia koná v dosť nevhodnom čase. Ale ja som si v práci vybavil voľno. Nemôžem nechať predsedu našej pobočky a zároveň prednášajúceho v štichu. Obrázky: ...

Když tam budete dva, tak vám nebude smutno.😈 😈 😋

Archypov

Moderátor

Zaregistrován:
10. 6. 2006

Vytvořeno:
3. 5. 2016, 13:46

Je pravda, že program nie je na témy bohatý, rozhodne však zaujímavý. Som rád že si zverejnil túto akciu, aj keď sa jej (opäť) nemôžem zúčastniť, maródim dlhodobejšie a rehabilitujem (aspoň mám čas konečne písať🙂). Môže to byť výborná akcia, verím že si prídeš na svoje nielen ty, ale aj ostatní poslucháči. V každom prípade prines po zorganizovaní konferencie nejaké ohlasy a priblíž nám ju...

Profilový obrázek
grofik

Uživatel

Zaregistrován:
23. 10. 2006

Vytvořeno:
3. 5. 2016, 15:43

Svit je dobrá poloha na príjazd aj z NR.🙄

Múdry sa teší objaveniu pravdy, hlupák falošnosti.

Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.