Moderátoři: smith, Koniáš

Profilový obrázek
NumizmatSR

Uživatel

Zaregistrován:
22. 3. 2009

#9721 10. 12. 2009, 21:19
:shock: Haló.. Ferko? To si ty? Kto volá? To som ja, Marka... Marka, ako sa máš? Ferko, som tehotná... ...

Vtip dobrý, ale chýba ti tam za opakujte - neskôr Len opravujem :-)

Profilový obrázek
Michaela

Uživatel

Zaregistrován:
12. 10. 2007

#9722 10. 12. 2009, 21:37

Maminka s tatínkem jednou tak nakouknou svému malému synovi do pokojíku a vidí,jak stojí uprostřed místnosti v latexovém oblečku a mlátí se bičem.
Rychle zavřou dveře a bezradně na sebe koukají.
Pak otec konečně promluví:"Seřezat ho asi nemá smysl,co?"
😁

Profilový obrázek
NumizmatSR

Uživatel

Zaregistrován:
22. 3. 2009

#9723 10. 12. 2009, 22:15

:D😃😃

Profilový obrázek
grofik

Uživatel

Zaregistrován:
23. 10. 2006

#9724 11. 12. 2009, 13:52
Vtip dobrý, ale chýba ti tam za opakujte - neskôr Len opravujem :-)

Vlastná skúsenosť?😲 😁 😁 😁

Múdry sa teší objaveniu pravdy, hlupák falošnosti.

Profilový obrázek
Dracek

Uživatel

Zaregistrován:
6. 11. 2008

#9725 11. 12. 2009, 14:20

Dnešní z netu...

Minulou noc zašla naše čtyřčlenná babská parta do nočního klubu kde byl pánský striptýz.
Jedna z nás se chtěla vytáhnou před ostatními a vytáhla 200 Kč a když nám přitančil jeden ze striptérů, olízla bankovku a přilepila mu jí na pravou půlku zadku.
Další ji chtěla přebít a tak vytáhla z peněženky 500 Kč, kývla na tanečníka a přilepila mu jí na levou půlku.
To už třetí kámoška vytahovala tisícovku a jak urvaná z řetězu kývala na tanečníka taky.
Ten se přibližoval vlnivými pohyby a už jsem se bála, kam mu jí přilepí.
Naštěstí se tanečník v poslední chvíli otočil a tak přistála tisícovka opět na jeho pěkném pozadí.
Celkem jsem si oddychla, ale jen do chvíle, kdy jsem si všimla, že tančí směrem ke mě a čeká, že ho taky odměním. Něco jako, teď jsi na řadě ty...
Pozornost se soustředila na mě a všichni čekali jakou bankovku vytáhnu a jestli přetrumfnu kamarádky.
Tanečníkův zadek s bankovkami se mi vlnil před očima a já v kabelce šmátrala po peněžence.
Co mám dělat? Najednou se ve mně probudila pravá žena!

Vytáhla jsem svoji bankovní kartu, protáhla jsem ji mezi jeho půlkami, vzala si těch 1700, otočila se a v klidu odešla! 😁 😁 😁

http://digi.ceskearchivy.cz/

Od té doby co jsem přestal být namyšlený, tak jsem už bez chyby... ;)

Profilový obrázek
Archypov

Moderátor

Zaregistrován:
10. 6. 2006

#9726 12. 12. 2009, 18:28

Zajtra 13.12. o 13.55 Prima dáva film "Vrtieť psom - (Vrtěti psem)". Vrelo odporúčam, špičková komédia oslavujúca americký heroizmus tak trocha z inej strany. Určite mi dáte za pravdu...😉

http://cs.wikipedia.org/wiki/Vrtěti_psem

Profilový obrázek
grofik

Uživatel

Zaregistrován:
23. 10. 2006

#9727 12. 12. 2009, 20:40

Dovolím si doplniť oslavu "amerického heroizmu"🙄

Veľa tisíc rokov pred n.l. dostalNoetakýto príkaz: ... do korába vojdeš ty i tvoji synovia, tvoja žena aj ženy tvojich synov s tebou. ... A z každého druhu živočíchov vezmeš do korába po jednom páre, aby sa s tebou zachovali nažive, teda samca i samicu. ... Zo všetkých vtákov podľa svojho druhu, z dobytka podľa svojho druhu a z plazov podľa svojho druhu vojdú po dvoch do korába s tebou...
Tak sa aj stalo. Plával Noe so svojim korábom dlho-predlho... Zvieratá samozrejme kadili veľa-preveľa... Dlho váhal Noe, či má to veľké hovno vykydnúť do mora (obával sa Greenpace). No videl, že ak to neurobí, Archa sa mu potopí. Tak nakoniec ho vykydol do mora... ...a ono tam plávalo a plávalo až kým ho neobjavil Kolumbus.😲 😁 😁

Profilový obrázek
Archypov

Moderátor

Zaregistrován:
10. 6. 2006

#9728 13. 12. 2009, 02:38
Zajtra 13.12. o 13.55 Prima dáva film "Vrtieť psom - (Vrtěti psem)". Vrelo odporúčam, špičková komédia oslavujúca americký heroizmus tak trocha z inej strany. Určite mi dáte za pravdu...😉 http://cs.wikipedia.org/wiki/Vrtěti_psem

Tak ešte raz...😉

Profilový obrázek
grofik

Uživatel

Zaregistrován:
23. 10. 2006

#9729 13. 12. 2009, 05:49
Dovolím si doplniť oslavu "amerického heroizmu"🙄 Veľa tisíc rokov pred n.l. dostalNoetakýto príkaz: ... do korába vojdeš ty i tvoji synovia, tvoja žena aj ženy tvojich synov s tebou. ... A z každého druhu živočíchov vezmeš do korába po jednom páre, aby sa s tebou zachovali nažive, teda samca i samicu. ... Zo všetkých vtákov podľa svojho druhu, z dobytka podľa svojho druhu a z plazov podľa svojho druhu vojdú po dvoch do korába s tebou... Tak sa aj stalo. Plával Noe so svojim korábom dlho-predlho... Zvieratá samozrejme kadili veľa-preveľa... Dlho váhal Noe, či má to veľké hovno vykydnúť do mora (obával sa Greenpace). No videl, že ak to neurobí, Archa sa mu potopí. Tak nakoniec ho vykydol do mora... ...a ono tam plávalo a plávalo až kým ho neobjavil Kolumbus.😲 😁 😁

:mrgreen: Znova;iný uhol pohľadu.🙄

Profilový obrázek
Dracek

Uživatel

Zaregistrován:
6. 11. 2008

#9730 13. 12. 2009, 11:58

Stojí takhle dva kosmonauti na Marsu a čuměj střídavě na sebe na Zemi
na raketu, na Zemi na sebe na raketu a pořád dokola. Až to jeden
nevydrží a vybuchne:
-Co čumíš na mně? Já sem ty dveře nezabouch! 😁

http://digi.ceskearchivy.cz/

Od té doby co jsem přestal být namyšlený, tak jsem už bez chyby... ;)

Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.