Moderátoři: smith, Koniáš

Profilový obrázek
Dracek

Uživatel

Zaregistrován:
6. 11. 2008

#9361 29. 8. 2009, 22:25
Tak ako žijete všetci? Nejako tu dnes nikto nie je, zachraňuje to tu iba grofik. Čo máte nové v živote? Napr, Vy grofik, ako žijete? Predvčerom u nás na univerzite mali štátnice z histórie "opozdilci" a vraj bolo veľa plaču. Z dvanástich siedmych vyhodili, to sme fakt takí blbí?😉

....ne, je se ukazuje jak dobře znáte svoji historii 😁 😈

http://digi.ceskearchivy.cz/

Od té doby co jsem přestal být namyšlený, tak jsem už bez chyby... ;)

Profilový obrázek
Archypov

Moderátor

Zaregistrován:
10. 6. 2006

#9362 29. 8. 2009, 22:35

Si robíš prdel Draku 😈 , väčšina ich práve vyletela zo svetových dejín. Jedna baba chytila Veľkú francúzsku a Napoleona, jednoducho bola blbá. Ale druhá chytila Kyjevskú Rus a tam by veľa z nás malo určité problémy. Na slovenských vyletela iba hŕstka. Ja som mal protihabsburské povstania, a to bola almázia, ale celkom mi nesadlo vysťahovalectvo do Ameriky, so všetkými spolkami, predstaviteľmi a ich novinami. Ktoré o čom písali, kto ich redigoval a v akej slovenčine písali. No mal by si dosť aj ty, to mi ver...🙂

Profilový obrázek
grofik

Uživatel

Zaregistrován:
23. 10. 2006

#9363 30. 8. 2009, 07:20

Draku pokiaľ použije skúšajúci Profesor "rovnicu";na jednotku vie Boh,na dvojku samozrejme iba Pán Profesor 😃 a nestotožní sa z myšlienkov,že trojka a štvôrka prináležia pre študenta ,tak študent má smolu...😞 😈

Apropo ešte odkaz do "Dračieho domu" 😈 z našov históriou to začína byť už lepšie,teda hlavne s dôrazom na publikovanie ,pre plebs,ale to vieš "vychova je dlhodobý proces".....🙄 😆

To Archy;stíhate ukončiť štúdium ak študent Univerzity,alebo už akreditačná komisia Vašu školu dala dole--😲 🙄

Múdry sa teší objaveniu pravdy, hlupák falošnosti.

Profilový obrázek
grofik

Uživatel

Zaregistrován:
23. 10. 2006

#9364 30. 8. 2009, 07:28

Niečo ku rannej kávičke.😃

Trieda plná blondínok. Učiteľ skúša jednu z nich z počtov:
No, Majka, koľko je 2+2?
Päť.
Učiteľ sa zamračí a ostatné blondínky začnú spoločne kričať:
Dajte jej ešte šancu, dajte jej ešte šancu!...
No dobre, ale iba jednu! Majka, koľko je teda 5+5?

• 13.
    Učiteľ sa mračí a blondínky znovu kričia:
    Dajte jej ešte šancu, dajte jej ešte šancu!...
    Dobre, ale skutočne naposledy!! Majka, naposledy 1+1.
    2.
    A blondínky znovu kričia:
    Dajte jej ešte šancu, dajte jej ešte šancu!...😆 😁 😁

Profilový obrázek
Dracek

Uživatel

Zaregistrován:
6. 11. 2008

#9365 30. 8. 2009, 10:02

:mrgreen:

http://digi.ceskearchivy.cz/

Od té doby co jsem přestal být namyšlený, tak jsem už bez chyby... ;)

Profilový obrázek
Archypov

Moderátor

Zaregistrován:
10. 6. 2006

#9366 30. 8. 2009, 10:04

To grofik: Ja mám už štúdium ukončené, toto mali štátnice oneskorenci. Ja som si dal prihlášku na UKF na rigo, tak uvidíme ako sa to celé vyvinie.

Profilový obrázek
grofik

Uživatel

Zaregistrován:
23. 10. 2006

#9367 30. 8. 2009, 10:31

Hmmm Archy; UKF asi zastupuje do druhej a možno tretej ligy to nie je boh vie čo.😁 😐 😞
To už bude môcť udeliť diplom aj cigánsky vajda.😆 😁

Ale zasa môžeme dať niekde ;pivo,vínko,kofolu,kávu a iné vymoženosti oblažujúce telo a myseľ.😃 😉

Profilový obrázek
Archypov

Moderátor

Zaregistrován:
10. 6. 2006

#9368 30. 8. 2009, 11:06
Hmmm Archy; UKF asi zastupuje do druhej a možno tretej ligy to nie je boh vie čo.😁 😐 😞 To už bude môcť udeliť diplom aj cigánsky vajda.😆 😁 Ale zasa môžeme dať niekde ;pivo,vínko,kofolu,kávu a iné vymoženosti oblažujúce telo a myseľ.😃 😉

Neviem presne o akých ligách hovoríte. Podľa Vás má UKF také zlé renomé? Vy ste tam študoval? Ja idem robiť rigorózne konanie a nie študovať tam, takže tieto veci idú tak trochu mimo mňa. Ani sa tam veru zdržiavať nebudem, asi 1-2 krát pôjdem na konzultáciu a budem písať prácu.

Profilový obrázek
grofik

Uživatel

Zaregistrován:
23. 10. 2006

#9369 30. 8. 2009, 11:13

Archy nie ja tam občas chodím tlachať o drahých kameňoch teda na jednu katedru.😉

Pokiaľ sledujete "novosti" tak akreditačná komisia podala návrh na odobranie UKF-ke , Univerzita!!!😲 🙄

Profilový obrázek
Archypov

Moderátor

Zaregistrován:
10. 6. 2006

#9370 30. 8. 2009, 11:19

Má nezaujíma návrh. Mňa zaujíma, že akreditačná komisia svoje požiadavky predložila neskoro a minimum univerzít na Slovensku sa do tých bodov zmestilo. Tak všetci dostali rok na vyriešenie problémov. Veľa univerzít (aj UKF, UCM) hlásilo, že podmienky nebudú mať problém vyriešiť, a ten rok im postačí. A posledná vec, diplomy sa vydávajú aj magistrom, aj keď už VŠ nebude mať štatút univerzity. Je dôležitý dátum nástupu štúdia, ale to len strieľam, nemám to overené. To mi je v podstate jedno, UCM ešte stále štatút Univerity má a môj diplom platí.😉 Na ostatné zatiaľ kašlem...

Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.