Tak to se nám ulevilo. Už to vypadalo, že u vás sněží!

kokos , pol jednej v noci a teplomer mi ukazuje 27,8 C 😕
... Som tu deň a noc ...
Historické pohľadnice, dobové dokumenty a predmety z mesta Sereď
http://sered-city.blogspot.com

To Gregy : Je to vážně pravda s tím Motorhead,že jsou nejhlučnější kapela,seděli jsem tam těsně vedle sebe,řvali na sebe a stejně jsme se neslyšeli🙂,ještě 3hod.po koncertu nám šumělo v uších,jak kdyby jsme jeli od moře😎 ,ale byl to zážitek...paráda.😉
To Jano:...to s těmi zajíci byla vážně pravda.😉

Kvalita zvuku byla v pořádku,jen těch decibelů bylo tolik,že to musel slyšel i Oliver na druhé straně Brna.

Šéf sekretářce: "Příští týden bychom mohli zaletět do Paříže." Sekretářka manželovi: "Příští týden musím služebně do Francie." Manžel milence: "Manželka je příští týden na služebce." Milenka soukromému studentovi: "Příští týden odpadá hodina angličtiny." Student dědečkovi: "Příští týden mi odpadla anglina, mohli bychom zajet na ryby." Dědeček sekretářce: "Ta Paříž příští týden nepůjde, slíbil jsem vnukovi výlet." Sekretářka manželovi: "Ta služební cesta se přesouvá." Manžel milence: "Tak manželka nakonec nikam nejede." Milenka soukromému studentovi: "Návrat k původnímu rozvrhu, hodina bude." Student dědečkovi: "Tak ta angličtina bude, nikam nemůžu." Šéf sekretářce... 😃
Od té doby co jsem přestal být namyšlený, tak jsem už bez chyby... ;)

Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.