Prisli jsme o nebojacne musketyry diskuzí, vzdejme hold Barbarovi, PavloviIII, Evropovi1. I kdyz ja vim ze si to tady po taji stejne ctete :-P
Najít dokonalý květ na rozkvetlé třešní není jednoduchý úkol, kdyby člověk strávil celý život hledáním dokonalého květu, nebyl by jeho život promarněn.
akolita@seznam.cz

sigur napsal/a:
To ťažko, taký spičenec ako "škůdkovka" by žiadny Slovák a dokonca ani Záhorák z papule nevypustil. Škůdkovka...🙄
Podobná kokocina bola, jak ste tu dávnejšie písali, že Slováci vám hovoria, že ste "Češkovia" (ak som to náhodou skomolil, tak sorry)...🙄 😆
Tvl tak když to říkáš tak to máš pravdu 😆 😆
Zeptej se Paula. Chodil na to stejný forum jako já .Měl by si na toho Slováka kterej tak říkal škodovce vzpomenout 😉 😋

Tak barbar to tu čte nonstop.To je tutovka 😆

sigur napsal/a:
To ťažko, taký spičenec ako "škůdkovka" by žiadny Slovák a dokonca ani Záhorák z papule nevypustil. Škůdkovka...🙄
Podobná kokocina bola, jak ste tu dávnejšie písali, že Slováci vám hovoria, že ste "Češkovia" (ak som to náhodou skomolil, tak sorry)...🙄 😆
To jsem psal já..a dal sem i screeny z diskuzí...Vídám to na instagramu takhle psaný od Slováků často. (Češkovia)
však to stačí zadat do gůglu

Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.