ferovyobchodnik napsal/a:
Politruka, všechno ví, všem pořadí, všechny pošle na jatka
Politruka bude dělat barbar. Ale na opačné straně barikády.
Nášlapné miny tam nebyly, jen těla nebo makety, či co, ale funkční miny ne. To bylo soudně prokázáno.
Koudelka je nejmenovaný především proto, že se neposral před Ovarem a Mynářovi nedal a nedá prověrku a ten, když ju nedostane, tak ve své nezasloužené funkci skončí, pravil Ovar před mnoha lety. Jenže, kdo by mu dělal spojku do Kremlu?

Si radši pusťte písničku:
https://www.youtube.com/watch?v=f7LlGoj1D5g&ab_channel=PokáčovoKanál

To klidně rozporovat můžu, páč bez těch z USA by v Rusku mluvili německý, potazmo anglicky.
ferovyobchodnik@seznam.cz

:lol: 😆 😆 😆
Najít dokonalý květ na rozkvetlé třešní není jednoduchý úkol, kdyby člověk strávil celý život hledáním dokonalého květu, nebyl by jeho život promarněn.
akolita@seznam.cz

To ani nikdo nikdy nerozporoval. Je to neprůstřelnej fakt. Sověti pobili nejvíc Němčourů.
Zato Putin už tvrdí, že "fašisty" porazil jen sovětský lid..
náš lid byl sám na obtížné, hrdinské a obětavé cestě k vítězství
Dnešní projev...tady se krásně klasicky historie kroutí, tak nějak po Sovětsku.
Říká se 50% munice dodalo Sovětům USA... Nedávno jsem narazil na ležení Rudý armády, proběhl tam odstřel zbytkový munice po ukončení války.. Všechny dna 76mm ráže co jsem našel, měly vyražený značky muniček z USA 🙂
Tak jsem si já sáhl na Lend-Lease..

A podle amerických učebnic udělali půlku práce Mariňáci skákající z ostrovu na ostrovu až do bitvy o Okinawu. I o roli sovětské invaze do Mandžuska jako dalšího faktoru kapitulace Japonců, o tom se nehodlají ani bavit😃
Každý národ si vylepšuje učebnice: i Angličané dodnes s hrdostí píšou o vítězných bitvách u Kresčaku, Agincourtu...neučí se o bitvě u Castillonu, 1453, kde byla anglická armáda doslova zmasakrována francouzskou palbou a definitivně ukončila Stoletou válku😃
"Democracy.... is non-negotiable."
- Liberty Prime
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.