tyhle povolání potřebuje hlavně společnost.
To jsi mě rozesmál.. Minimálně influencer je klasická konzumní záležitost. O tý "knižní influencerce" škoda slov, s tou jsem četl rozhovor a bylo to něco..Neskutečně povrchní přístup k literatuře.
Na sociálních sítích se pohybuju, všiml jsem si i influencerů mužů, co nabízej makeup a malujou se jako ženy, to je teď taky v módě.
Nebo slepiček co nabízej makeup.
To společnost vážně potřebuje? 🙂

Paul napsal/a:
Na sociálních sítích se pohybuju, všiml jsem si i influencerů mužů, co nabízej makeup a malujou se jako ženy, to je teď taky v módě.
Skoro před deseti lety byl zveřejněn názor FEDu na strukturu americké ekonomiky. Zde také padl názor, který negativně hodnotí stav, kdy se podstatná část HDP tvoří v kancelářích při "výrobě" komerce a to na úkor výroby pro společnost potřebných odvětví. Tento článek, také na tomto základě, vyzněl ve velmi negativním duchu.
Stačí se podívat na strukturu americké ekonomiky, na zahraniční obchod, na platební bilanci atd. abych pochopil, že něco je z pohledu budoucnosti špatně. Nemusím být vystudovaným ekonomem abych pochopil, že zedníci, či dělníci, kteří vyrábějí spotřební zboží, jsou pro zdravý růst ekonomiky prospěšnější, než tisíce zaměstnanců v kancelářích, kteří se zabývají "výrobou" ve své podstatě nepotřebné komerce. Pak tato společnost je schopna vyvážet např. počítačové hry, ale téměř vše ostatní-životně mnohem důležitější-musí dovážet za daného stavu žití na úkor budoucnosti.
Koupím hezky zachovalé mince Františka II. Nabídky prosím zasílejte na email MERKUR1@o2active.cz

Evropa1 napsal/a:
SVATÁ SLOVA !
Skoro před deseti lety byl zveřejněn názor FEDu na strukturu americké ekonomiky. Zde také padl názor, který negativně hodnotí stav, kdy se podstatná část HDP tvoří v kancelářích při "výrobě" komerce a to na úkor výroby pro společnost potřebných odvětví. Tento článek, také na tomto základě, vyzněl ve velmi negativním duchu.
Stačí se podívat na strukturu americké ekonomiky, na zahraniční obchod, na platební bilanci atd. abych pochopil, že něco je z pohledu budoucnosti špatně. Nemusím být vystudovaným ekonomem abych pochopil, že zedníci, či dělníci, kteří vyrábějí spotřební zboží, jsou pro zdravý růst ekonomiky prospěšnější, než tisíce zaměstnanců v kancelářích, kteří se zabývají "výrobou" ve své podstatě nepotřebné komerce. Pak tato společnost je schopna vyvážet např. počítačové hry, ale téměř vše ostatní-životně mnohem důležitější-musí dovážet za daného stavu žití na úkor budoucnosti.
Ladislavaliev@atlas.cz

V tomto týdnu přednášel na půdě Karlovy univerzity slovenský prezident a také se zamyslel nad otázkou upadajícího školství, kdy společnost nechá vystudovat každého podprůměrného žáka. Pak máme mnoho inteligence, pro kterou se hledá uplatnění a na trhu chybí normální řemeslníci, kteří-na rozdíl od všech poradců a tiskových mluvčích-vyrábějí pro společnost prospěšné hodnoty.
Koupím hezky zachovalé mince Františka II. Nabídky prosím zasílejte na email MERKUR1@o2active.cz

Paul napsal/a:
tyhle povolání potřebuje hlavně společnost.
To jsi mě rozesmál.. Minimálně influencer je klasická konzumní záležitost. O tý "knižní influencerce" škoda slov, s tou jsem četl rozhovor a bylo to něco..Neskutečně povrchní přístup k literatuře.
ANO, už nejsme společnost lovců a sběračů, ani industriální. naštěstí i čr je už někde jinde a prim budou hrát i do budoucna vedle výroby (samoobslužné) hlavně služby. a to jakýhokoliv druhu. já tedy radši tuhle budoucnost, než makat ve fabrice 12hod denně
ferovyobchodnik@seznam.cz

ale noták, tenhle pohled jsme tady již měli. byl tlačen, páč hloupý člověk se lépe ovládá a tahy množství ocele tehdá povedlo zastavit kvalitu... ale už jsme téměř století dál..

:mrgreen:
no dobře. já radši dál budu věřit v trh a lidskou blbost...
tj. kdo není blbý snadno pochopí, že jako řemeslník se může mít 2x tak dobře jako "titulovaný" neschopa.
já třeba mám fyzickou práci rád (sekání dřeva, kopání apod.), ale vím, že 1. tahle práce ničí tělo (a já si ho dost ničím jinak) a 2. že se tím tolik nevydělá 3. (asi souvisí s 2.) důchodový systém a věk
ale velký problém vidím také, jak píše dále Evropa, ve školství a přístupu rodičů ke svým dětem...

Paul napsal/a:
ferovyobchodnik vůbec jsi to nepochopil.
Otázka zněla, k čemu je zrovna influencer potřebnej pro společnost?..
ale pochopil. tím, že dělám dost v obchodě prostě vím, jak moc jsou/můžou výt tito lidi důležití/potřební.
kdo si myslí (a setkávám se s tím docela často), že reklamní sféra (v různé šíři pr apod.) je zbytečnost, tak ten tomu rozumí asi tolik co já sběratelství známek😃
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.