V šunce a celkově např. bylo maso, celková změna technologie, konzervy, hotová jídla Nástup chemie (Technologii jsem nějaký čas učil)
Ladislavaliev@atlas.cz

Pokiaľ si už precestoval svet , rád si prečítam a porovnám názor .
Kapitalizmus už máš v Číne , Rusku , Vietname ...
Múdry sa teší objaveniu pravdy, hlupák falošnosti.

Mluvíte jak moje žena :-D já nikomu neubližuji a nechávám žít vše. Omezuji i maso (a dna mě vůbec nestraší :-)). Ale je prostě fakt, že se materiálně máme nejlépe v historii. Proto mě kecy jak většina nemá na chleba vždy rozesmějí... I když co já vím, třeba je Slovensko fakt až tak zaostalé..
ferovyobchodnik@seznam.cz

Tak zpracování jídla se vyvíjí, i díky tomu si mohli naše předchůdci užít 2 světové války a další hry v Asii.
Nicméně co jsem četl, netvrdím, že je to pravda, tak ani jídlo, ani životní prostředí na tom nebylo lépe/kvalitnější. Rozhodně ne ve 100%
A dnes se prodávají šunky od 60k100%, takže tvrdit, že v šunce není maso je prostě blbost. Nehledě na množství a šíří výběru... O tom si mohli Komanči nechat zdát
ferovyobchodnik@seznam.cz

grofik napsal/a:
... náklady na bývanie zanedbateľné , ...
Jako spoluvlastnik rodinneho domu se 2 byty jsem v jednom bydlel s rodici a ve druhem jsme meli pridelene najemniky, kteri platili 100 Kcs mesicne a meli v tom veskere sluzby. Z najemneho jsme navic platili dane.
Z duvodu vlastnictvi jsem nemel narok o zarazeni do poradniku na byt. Soucasne jsem nemel narok na byt ve vlastnim dome. Pokud se uvolnil, disponoval s nim OPBH a nastehoval k nam dalsiho najemnika. Naprosto bezvychodna a patova situace. Vlastnik nemel zadna prava.
numismat@seznam.cz

Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.