Dnes se loučíte se slovenskou korunou,už jsi to Grofik řádně zapil ?😉

Kacuro,mám prosbu byť nejsem chlopák,měla bych o Graveworm v KH zájem,
je to vážně dobrý,připomíná mi to trošku Nightwish,který těžce můžu.

No tak není to špatný,ale pořád bych to slyšet nemusela,to si raději pustím Helloween,Iron Maiden,aj.

EU monarchie by měla hlavně něco pořádně začít dělat s tou celosvětovou finanční krizí.😎

na slovensku neni kriza....🙂 nemali ste sa od nas odtrhnut😃
... Som tu deň a noc ...
Historické pohľadnice, dobové dokumenty a predmety z mesta Sereď
http://sered-city.blogspot.com

To ja si to po ranu s chuti pustim na plny kule, to me probere (Miso, to znamena, ze si to pustim nahlas, ne ze bych si tim drtil jakoukoliv cast tela)
Sem se dival, co kde mam a nasel sem zatim jen vod tech Graveworm prezpivanej Fear of the Dark 😎 😎 😎 jeste mam nekde neco zasity, ae uz nevim kde 😲

Michaela: jo vezmu Ti to do KH😉 jsi mě teda překvapila😃
jenom taková perlička, když jsem si před asi 5 lety od nich pořídil LP Engraved in black, šíleně mě to chytlo. mám v autě dobrou aparaturu a tak jsem si to tam vždycky pouštěl na cestách, to mi pak ta muzika duněla v celém kacurovi🙂 no a jednou jsem takhle vezl kamarádovo kamarády a tak jsem si řekl, že jim tu cestu trochu znepříjemním a pustil jsem jim to na plný kulky ... no jeli jsme kousek, za 15 minut jsme tam byli, jedné dívčině se z té muziky ale udělalo tak špatně, že jí rozbolela hlava, udělalo špatně a trochu blinkala 😈 (naštěstí ne v autě) teprve po několika hodinách se z toho probrala 😁 😈
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.