Tak tak. A bude hůř. Až se po novém roce zvednou ceny skoro všeho, najednou tady přibude hóóódně lidí na dně, kteří si možná začnou uvědomovat, že i když poctivě pracují, nedostává se jim ani na základní věci a chudáci cikáni si budou stále běhat po hospodách, po hernách, v poledne sedět na lavičkách v parku a smát se bílým gadžům, jak na ně makají...

Chlapi: někdo jste mi na začátku prosince poslal solnohradskej fenik, a nějak jsem já hlava děravá ztratil, od koho je ( byl posílanej z Brna ). Písněte mi na majlíka, protože předpokládám, že jsme se ještě nevyrovnali.😳
Sice Ginkgo Bilobu futruju po kilech, ale evidentně bez zjevného účinku na moji paměť.
Dík za pochopení ( doufám, že se mi sejde 50 majlů, jako ve sněmovně ).

Ptá se stařenka lékaře:
“Pane doktore a jak se jmenuje ten Němec co mi pořád schovává moje věci?”
“Alzheimer babičko, Alzheimer”
😋

Leží staručký deduško na pláži, opaľuje sa, staré kosti si vyhrieva. Zrazu veľká vlna vyhodí na breh starú fľašu. Deduško fľašu otvorí, znej vykukne džin a takto k nemu prehovorí:
Som Hasan Abdurachman ibm Šamil, zlý čarodejník Usáma bin Fabl Ládin ma pred 3000 rokmi zatvoril do tejto fľaše. Ty si môj záchranca a teraz ti ja splním...
Deduško nenechal džina dohovoriť. Iba pošepkal čosi do fľaše, zaštupľoval ju, hodil naspäť do mora a iba popod fúzy poznamenal:
Ach ty môj nešťastník, už druhý raz si na mňa narazil...😈
Múdry sa teší objaveniu pravdy, hlupák falošnosti.

Je pátek večer :
On: "Miláčku,uděláme si oba pěkný víkend ?"
Ona: " Ano, miláčku."
On:" Tak, ahoj v pondělí. "
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.