Neviem ,ale objavovať názor ,že po IISV. banda grázlov zhabala ľudom majetky posadila odporcov režimu v lepšom prípade do žaláru mi pripadá ako v zlej rozprávke.
Tak neviem čo zanechali po 89 tom mimo skazeného charakteru v spoločnosti a zničenej dokumentácie od katastrálneho územia.🙄
Múdry sa teší objaveniu pravdy, hlupák falošnosti.

Nedá mi nereagovať, ľudia vidia len to čo chcú a hlavne čo im vyhovuje, čo sa im zdá najlepšie alebo čo by mohlo byť, aj keď to tak nie je. Je to ako keď čítate charakteristiku osobnosti podľa mena – je v nej veľa vašich vlastností, ale už nevidíte, že sú tam popísané aj ich protiklady. Podla mňa či už socializmus alebo demokracia obe sú ideálne zriadenia spoločnosti – ich definícia je ako bájna Atlantída, nádherná len na papieri. Realita je iná, na chybe je vždy pár jedincov, ktorí to zneužívajú. Nikto dnes nevidí činy tých ktorí v tom minulom režim stavali, tvorili, budovali, snažili sa o lepší zajtrajšok – ľudia vidia len udavačov a podobné „svine“. Demokracia nám údajne priniesla drogy a skazila charaktery, ... - nie, to zas len pár je jedincov všetko kazí. Mnohí ukazujú na chyby iných aby zakryli svoje. Z cirkvi sa stala banda úchylov a darmožráčov kvoly pár, ktorí tam sú. Ale nikto sa neriadi podla desatora, ktoré cirkev káže a nebuduje ten pozemský „raj“.
Dnes asi nieje moderné pozerať sa na veci z iného uhla, pochopiť toho druhého, dať niečo nezištne.
Nežijeme v demokracii, ale v nejakom chorom systéme 😞

janicek konecne si napisal to co som chcel pocut!!! mas pravdu, kazdy system ma dobre aj zle stranky! ale v tej demokracii mi pride dost zlych veci...
http://www.infofila.cz/dziak-jan-autor-157
moje články

turtle skoda ze nezijes tu, ten demokraticky system v australii je omnoho lepsi, poznam par ludi, ktory tam robili ale ked prisli tu tak sa im chcelo zvracat...
http://www.infofila.cz/dziak-jan-autor-157
moje články

Keď som sa dozvedel že zomrel Václav Havel, bol som úprimne smutný. Nebudem reagovať na žiadne vyššie povedané... ale Václav Havel bol aj náš prezident, myslím že aj Slováci môžu k nemu povedať. Bol to náš spoločný prezident a bol akoby posledným článkom, ktorý bral našu súdržnosť nejako vážne. Ja viem, možno preháňam, ale keď sa povie Havel, tak na Slovensku sa myslí "Československo". Je mi za tým všetkým trochu smutno, je mi smutno za Havlom ktorý chcel viac dokázať ako dokázal, ale napriek tomu, dokázal toho naozaj veľa.
Bol dobrý, bol trochu smiešny, veľakrát sa obkolopoval blbmi, ale Václav Havel bol osobnosť, ktorá si pietu zaslúži. Nehovorím v mene všetkých Slovákov, ale hovorím v mene Slovákov, s ktorými sme sa o Havlovi rozprávali. Ďakujeme a nezabudneme...😉

Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.