Zaregistrován
24. 3. 2010
sigur napsal/a:
http://www.sberatel.com/diskuse/sberatel/konzultacie-_post_-467352#post467352
To bola moja prvá skúsenosť so Švédskom.
Neveril som, ale asi to bude pravidlo. Podľa tracking number mi zajtra príde druhá zásielka z tejto krajiny, pričom podotýkam, že podané to bolo na pošte v utorok poobede a dnes ráno to vstúpilo do SR. 😉 Keby to podal ráno, tak to snáď mám dnes v schránke. 🙂
Za to Nemecko je v poslednej dobe nejaké spomalené. S týmto som sa už pomaly aj lúčil...
Obrázky:
Zaregistrován
17. 1. 2014
No ty brdo, 13 dni..., to asi postacke spadlo pod skrinu a nasla to po tyzdni upratovacka😉
Zaregistrován
5. 2. 2021
Karanténa ? Netreba to podceňovať, opláchnem ešte aj mince, umytie rúk je samozrejmosťou.
Cui bono? , Cui prodest?
Zaregistrován
11. 2. 2016
https://cz.pinterest.com/suchanekdalibor/medieval-silver-coins/ Vcelku pekna sbirka fotek
Najít dokonalý květ na rozkvetlé třešní není jednoduchý úkol, kdyby člověk strávil celý život hledáním dokonalého květu, nebyl by jeho život promarněn.
akolita@seznam.cz
Zaregistrován
11. 2. 2016
sigur napsal/a:
Za to Nemecko je v poslednej dobe nejaké spomalené. S týmto som sa už pomaly aj lúčil...
Obrázky:
Sigure, jsem na tom hur. uz mi radsi ani neodepisujou na maily.
Obrázky:
Najít dokonalý květ na rozkvetlé třešní není jednoduchý úkol, kdyby člověk strávil celý život hledáním dokonalého květu, nebyl by jeho život promarněn.
akolita@seznam.cz
Zaregistrován
24. 3. 2010
Tiež ma zrejme čaká colné konanie, ide mi totiž niečo z U.S. Snáď to bude rýchle a hladké. Verím, že to aj tebe skôr či neskôr nakoniec dobre dopadne.
Zaregistrován
1. 8. 2010
sigur napsal/a:
Tiež ma zrejme čaká colné konanie, ide mi totiž niečo z U.S. Snáď to bude rýchle a hladké. Verím, že to aj tebe skôr či neskôr nakoniec dobre dopadne.
ja som mal teraz jedno, vyplnil som formulár cez internet a bolo.
Ten čo mincu posielal napísal že to má cenu 1 USD, neplatil som nič na viac.
blasko.juraj.ml@gmail.com
Zaregistrován
11. 2. 2016
Taky jsem jim napsal aby to poslali jako žetony v hodnotě 10usd. Jde to též z USA. Bohužel dnes už se cli všechno takže si celnici vyžádal výpis z účtu s platbou a fakturu. Takže si to zaplatím. Tím pro mě konci nakupování v USA 😲
akolita@seznam.cz
Zaregistrován
11. 2. 2016
sigur napsal/a:
Díky, je to též z USA, už jsem z toho trošku nervózní, mince skoro za 1000usd bych nerad ztratil. Jsem zvědavý jestli mi vyměří jen clo nebo i DPH. To bych se ještě prohnul. 🙄
akolita@seznam.cz
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.