1 je nějaká krajina a dole pod obrazem (pod první fotkou) je fotka podpisu,který bohužel nepřečtu.
2 krajina s rybníkem ,je kreslen pastelem,podpis je na druhé straně obrazu i s věnováním,přikládám i foto.
3 krajina s řekou,na druhé foto je podpis malíře,vypadá to jako Výtiska Jaroslav.Jestli někdo takový existuje.Opravdu mi to nejde přečíst.
4 je sada čtyř obrázků od autora jménem Kučera ,ale to první písmenko jména nepřečtu.Je to kresleno tužkou,na prvním obrázku je Chomutov,na druhém Karlův most,na třetím jsou květiny asi kombinace tužky a vodových barev,na dalším je asi vyobrazena nějaká rozhledna a jako poslední přikládám fotku podpisu-Kučera
5 je obraz krajiny s rybníkem v zajímavém černém rámu.Podpis autora tam nevidím
6 je obraz Ještědu,asi malováno tuží a nebo vodovými barvami,dole v rohu je jen nějaký monogram,který je lépe vidět na druhé fotografii.
7 mám takové zajímavé obrazy 3,je na nich vidět že na určitých místech jsou posypány třpytkama,přikládám foto jen jednoho znich + fotka podpisu autora
8 poslední je od Ludvíka Dobeše.Bohužel je na 3 místech opravovaný,ale na první pohled to není vidět.Zajímala by mne cena tohoto obrazu.
Jestli mi někdo poradí budu vděčná.
Obrázky:
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.