Zaregistrován
10. 3. 2009
Dávam pre info...
Otázka:
"Asi som zaspal dobu, ale mám informáciu, že už sú v obehu slovenské
eurobankovky (séria E). Dajú sa neobehové zameniť v pokladni NBS ?
Už sú vytlačené všetky nominály ? Ďakujem za odpoveď."
Odpoveď:
"v minulom roku NBS zabezpečovala tlač 20 € bankovky s písmenom E v holandskej tlačiarni. Distribúcia bankoviek je zabezpečovaná centrálne z ECB.
Podľa informácií z ECB časť z uvedených bankoviek mala ísť do Talianskej a Španielskej národnej banky. Na Slovensko sa žiadna z bankoviek s uvedeným alfabetickým označením oficiálne nedostane. Podobný scenár sa dá predpokladať aj v budúcnosti."
Nepoznáte niekoho v talianskej alebo španielskej národnej banke ?
Processed coin catalogs 4.152 Auctions / 35.000 Lots
Všetko o bankovkách www.mojazbierka.sk :)
Sent from my ZX Spectrum
Zaregistrován
9. 3. 2010
To je smutné. Ak by sa Ti podarilo nejaké E-čka v UNC zohnať, tak potom mysli na mňa a daj vedieť. Keďže som čo sa týka dĺžky života eurozóny dosť skeptický, tak sa treba zabezpečiť.
Zaregistrován
1. 7. 2008
chápu dobře, že slovenské Eurobankovky se tisknou v Holandsku (to bych ještě pochopil), ale pouští se do oběhu ve Španělsku a v Itálii?🙂
Fidži - hoď si inzerát, na Slovensku zas určitě pouštěj Eura určená pro Maltu - třeba to někdo vymění🙂)
Zaregistrován
10. 3. 2009
Super nápad, skúsim zistiť, či na sklade v NBS nemajú bankovky Vatikánu 😁
Processed coin catalogs 4.152 Auctions / 35.000 Lots
Všetko o bankovkách www.mojazbierka.sk :)
Sent from my ZX Spectrum
Zaregistrován
8. 4. 2010
Má někdo-prosím- seznam která sériová čísla patří kterému státu? Ne že bych to začal sbírat, ale zajímalo by mě to.
Zaregistrován
6. 5. 2010
Zaregistrován
16. 8. 2009
No ak by niekto chcel...za super cenu
Zaregistrován
25. 1. 2010
Nedávno ju tam kúpil od RobinHood neviem či nie za vyvolávačku 20,- euro. Len to neviem nájsť, aby som to potvrdil. Nemáte to nikto uložené?
Zaregistrován
2. 11. 2008
Tady máš také slovenské Euro a za pár Euro!😉
http://cgi.ebay.com/20-euro-Slovakia-letter-E-/280631220243?pt=Banconote_Europee&hash=item4156ec9813&ssPageName=RSS:B:SHOP:US:101
vše okolo Darexu, Tuzexu a jejich poukázek
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.