Dotazem jsem zjistil, že Národní galerie už pro soukromníky ani aukční síně službu posuzování obrazů nedělá. Jen pro soudy nebo jiné státní orgány. Takže není možné žádat tam nějaké posudky. Zbývá tedy jen obrátit se na renomované znalce, kteří posuzují obrazy. V tomto případě je oslovení paní PHDr. Šárky Leubnerové určitě dobrá volba. V NG pracovala a je autorkou mnoha monografií. A její specializací je malba19. století.

To je vtip?????
Každý se ve vlákně
https://www.sberatel.com/diskuse/sberatel/aukro-nezna-limity_post_-662083#post662083
může na vlastní oči přesvědčit, že OBA tyto příspěvky jsem psal já, a nikoli floodland!
Floodland na jeden z mých příspěvků pouze reagoval/odpovídal!
Navíc jsi oba moje příspěvky (nejspíš záměrně) smotal dohromady.
Závěr: Otázkou je, zda jde z tvý strany jen o pouhou tupost a blbost anebo o záměrný lži a mlžení..

Vážení, níže upozorňuji na pravidla jak se chovat při diskuzi. Nechápu proč se tady někteří vzájemně napadáte. To už s původním příspěvkem nemá nic společného.
1 ) V diskuzích se chovejte slušně a nepoužívejte zbytečné vulgarity, přistupujte k ostatním lidem s úctou, neútočte, nezneužívejte fórum k výhružkám a obtěžování. Příspěvky podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem, skupinám obyvatelstva, zejména pak k etnickým či náboženským skupinám, jakož i příspěvky obsahující obscenity a vulgarismy jsou zakázány. Stejně tak je i zakázaná diskuze o politice. Veškeré komentáře a názory jsou názory dotyčných uživatelů, kteří za ně nesou plnou zodpovědnost.
2 ) Sberatel.com slouží k tomu, abychom si vzájemně poradili. Neurážejte se, pokud jiný člen fóra má jiný názor než je váš. Neurážejte žádného člena fóra, je jedno, zda máte naprosto odlišné názory. V diskusi používejte argumenty, ne urážky, narážky či nevkusnou ironii na cizí účet. Příspěvky a dotazy se snažte psát věcně. Netrollujte.
3 ) Nevkládejte do diskuse cizí e-maily, telefonní čísla, adresy, případně jakékoli jiné osobní údaje bez souhlasu dotyčných osob.

Tak a teď sem ale ještě musíte vložit fotku jak visí u Vás na zdi. A nejlepší by bylo kdyby jste si ještě stoupl vedle ať vime jak vypadá znalec 😁 rýpal

Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.