Moderátoři: Jaromir, dejvy, pavlinka, smith, ikanek

VEP

Uživatel
#1 - 10. 11. 2010, 08:21

Zdravím,
máte nějaké osvědčené tipy, kam se vypravit na burzu známek, ideálně na moravě?
Jde mě o to, že na všech burzách kam občas zajdu sedí vždy ti stejní lidé a mají ty stejné věci a potřeboval bych vyzkoušet i něco nového. Nějaký tip např. na Brno, Zlín, atp., kde se dá něco vybrat pro ČSR I. (typy přetisku, zoubkování hradčan, ...).

díky
Petr

Wogoo11

Uživatel
#2 - 10. 11. 2010, 08:41

blazek007

Moderátor
#3 - 10. 11. 2010, 09:48

Brno bych vynechal - léta stejní lidé, kteří zadumaně sedí nad svými neprodejnými známkami, Hradčany žádné a když, tak obyčejné korunové věci. V Brně je to spíš o poklábosení u guláše a piva než o známkách.

dejvy

Moderátor
#4 - 10. 11. 2010, 10:23

Zlín jsi prošvihl, bude zase až v únoru. Ještě Jihlava, pak už jenom sever Moravy. Anebo třeba Trenčín, ten není zase tak daleko (ale ten byl v neděli).

Teď v neděli bude Žilina, tam bys určitě něco našel.

Jaromir

Moderátor
#5 - 10. 11. 2010, 10:24

Filatelistický život se mění. Do Brna jsem dříve jezdil, ale jak píše Blažek, stále stejní lidé s neprodejnými známkami. Já jsem tam navíc za celou dobu nenarazil na nikoho, s kým bych si poklábosil u piva a guláše.
Ani v našem KF, kde je 18 členů nemám s kým o čem promluvit. Všichni členové odebírají novinky, které nastrkají do svých alb a spěchají hned domů.
Zato na Infofile jsem narazil na hodně lidí, se kterými mám o čem diskutovat.
Myslím si, že i filatelistický život se postupně na Internetové stránky přesune, tak jako např. osobní život na Facebook (jen podotýkám, že na Facebooku svoji stránku nemám a ani o ní neuvažuji).

dejvy

Moderátor
#6 - 10. 11. 2010, 10:27

Taky jsem dříve jezdil do Brna, teď už mě tam nic netáhne. Navíc termín se mi často s něčím kříží.

VEP

Uživatel
#7 - 10. 11. 2010, 10:44
Zlín jsi prošvihl, bude zase až v únoru. Ještě Jihlava, pak už jenom sever Moravy. Anebo třeba Trenčín, ten není zase tak daleko (ale ten byl v neděli). Teď v neděli bude Žilina, tam bys určitě něco našel.

Nějaké zkušenosti s Žilinou? Vypadá to zajímavě, ale netuším, kolik lidí tam něco nabízí - nerad bych tam 2 hodiny jel a odjel s prázdnou 🙂

Ještě jeden dotaz - byl někdo v Prostějově? Jsou tam jiní lidé než v Olomouci, nebo se to jen přesouvá z jednoho města do druhého?

dejvy

Moderátor
#8 - 10. 11. 2010, 10:53

Jezdím do Žiliny od doby, co byly burzy obnoveny, a nemůžu si stěžovat.

Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.