Moderátoři: pavelgregor, oliver, jacx, smith
A prodejce měl den před jeho vystavením na aukru pokud se nepletu stůl na aukci ČNS v Praze a nic z grošů na prodej neměl, no pokud by mince byla v pořádku, jistě by ji myslím vyndal s patřičně přemrštěnou cenou jako měl na stole jiné věci...
Od té doby co jsem přestal být namyšlený, tak jsem už bez chyby... ;)
Tak sa rady zberateľov nevedomých, bohatých a naivných naozaj rozširujú. Aj Caesar by sa čudoval a určite by sa spýtal et tu mi fili Brutusus? 😈
Zdravím všetkých.
S jacxom máme jednu debatu a napadlo ma, že by ste mi (nám) niekto mohli aj pomôcť. Nemá náhodou niekto vo vlastníctve groš Cast. 32? Jedná sa o vzácnejšiu razbu, veľa ich asi nebude. Potrebovali by sme porovnať trojlístok so stopkou a bez stopky na rube. Ak niekto tento variant má, hohol by sem hodiť foto? Alebo kľudne ku mne na mail. Ďakujem vopred.
Trochu jsem doufal, podle nic moc fotek na aukru, že by to mohl být trojlístek na stopce nebo jak ho má patason pojmenovaný, ale jak přišel domů, tak zklamání😞 navíc má dírku a je to klasika SM1, nebýt toho podezření na zajímavou rubní značku, nebral bych ho. Foto na náš web samozřejmě hodím.
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.