Moderátoři: pavelgregor, oliver, jacx, smith
a nesbíral jsi už náhodou novodobé "groše" jménem 3 krejcar Ferd. II-III ??? 😉 😃 😁
Od té doby co jsem přestal být namyšlený, tak jsem už bez chyby... ;)
řekl bych, že ten Brutus je prodávající, určitě se snažil cenu vyšroubovat co nejvíce a teď možná přestřelil ... jenže pokud to vyhraje jako Brutus a už ho nikdo nepřehodí, tak to pak jistě nabídne tomu druhému (který si minci pojistil nereálně vysokým příhozem) o stovku levněji s tím, že Brutus už o minci nemá zájem ....
Ne Brutus není prodávající, ten groš je můj a já takové věci nedělám, že bych šrouboval dvojími příhozy cenu. Jsem překvapený, že to tak leze a spíše se bojím, že mi někdo schválně šroubuje ceny a pak nezaplatí. Už se mi to na Aukru stalo a bylo toho za cca 30T.
Brutusus a tralgit08 "šroubujíi" cenu nahoru i v této aukci. Tam je cena už také hodně "zajímavá"
http://aukro.cz/item691156257_prazsky_gros_vladislav_ii_jagellonsky_luxusni.html
..vy mi úplně čtete myšlenky. Tyto dvě aukce už s němým úžasem nějakou dobu sleduji, a protože se zrovna v těchto groších příliš nevyznám, i když sem tam pro radost nějaký od těchto panovníků koupím, ceny mne docela šokovaly. To jsou to tak vzácné typy? 😲 😲 Co je na tom Vladislavovi tak vzácného? Mně připadal normální 😆 😆 Ale jak říkám, nevyznám se v těchto groších...
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.