Moderátoři: pavelgregor, oliver, jacx, smith

Denarius

Uživatel

Zaregistrován:
20. 9. 2008

Vytvořeno:
3. 5. 2009, 11:51

Propojení u písmen M (ostré V) mi nepřipadá že by bylo omylem použito u N v PRAGENSES. Mě se to přece jen jeví jako obrácené N.

Archypov

Moderátor

Zaregistrován:
10. 6. 2006

Vytvořeno:
3. 5. 2009, 12:41

Nepopieram, mne sa to taktiež javí skôr ako obrátené N ako M. Len neviem či svojim očiam v tomto prípade môžem dôverovať, obrátené N v popisoch Jána Luxemburského neevidujeme, či áno? Vie neikto niečo viac? ja sa vzdávam...

Denarius

Uživatel

Zaregistrován:
20. 9. 2008

Vytvořeno:
3. 5. 2009, 13:42

Vím že jseš k novým variantám skeptický, to je v pořádku, zde to dle mne ale vypadá nadějně. Nezbývá asi než čekat na příp.další výskyt.

Archypov

Moderátor

Zaregistrován:
10. 6. 2006

Vytvořeno:
3. 5. 2009, 14:11

No bodaj by si mal pravdu.😉 Som trochu skeptický k novým variantom, je to o mne známe, ale zas to nebetónujem a som pripravený korigovať svoje poznatky. Tuná skeptický som, ale dvere nechávam otvorené. Mne to skutočné príde ako obrátené N.

Archypov

Moderátor

Zaregistrován:
10. 6. 2006

Vytvořeno:
3. 5. 2009, 14:18

Aurelian02 napsal/a:

[

Obrázek vložený uživatelem

](http://img14.imagevenue.com/img.php?image=87890_G_003a_122_410lo.jpg)
[

](http://img178.imagevenue.com/img.php?image=88142_G_004a_122_393lo.jpg)
[

](http://img101.imagevenue.com/img.php?image=88095_G_005a_122_196lo.jpg)

Když už jsem byl prásknut jak se bestiálně šklebím, tak ukážu ten poklad a čekám Vaše názory

Ako to vlastne dopadlo s tým rozdeľovacím znamienkom na Aurelianovej minci? Je pravé? Veľa ľudí sa nevyjadrilo...

Archypov

Moderátor

Zaregistrován:
10. 6. 2006

Vytvořeno:
3. 5. 2009, 22:05

Čo ste všetci zakapali? Alebo už odborníci založili nové fórum na vlastných stránkach ČSN PG? Aspoň dajte vedieť, aby som aspoň vedel, že odpovedí od odborníkov sa nedočkám. Postačia mi odpoveda aj od laikov, top odborníci sem aj tak už nechodia, stalo sa niečo? Len ma to tak napadlo, mnohým z nás to vŕta v hlave; pred pár mesiacmi tu ešte komunikoval každý. Myslím na fórach PG, dnes každý prečíta a ide ďalej. No nič moc, to je toto fórum až také bezduché? Hovorte ľudia. Inak mám dojem, že kacuro urobil správne. Tiež môžem s pár ľuďmi kecať cez mail, ale nechce sa mi to tu opúšťať. Tak budeme hovoriť, alebo nie?😉 Odporúčam sa teda aj ja? ... 😐

Profilový obrázek
oliver

Moderátor

Zaregistrován:
15. 7. 2007

Vytvořeno:
3. 5. 2009, 22:12

no jesli ti pomuze odpoved od laika ve stylu, ze nevim, jak to dopadlo, ale ze myslim, ze prave je...

Archypov

Moderátor

Zaregistrován:
10. 6. 2006

Vytvořeno:
3. 5. 2009, 22:24

Oliver, ty dobre vieš o čom hovorím. Ja tu na tému grošov, teda aspoň JL komunikujem s tebou, jacxom a možno sa objaví niekto iný. Vyselektovali sme sa, ale to je aj môj problém. Mrzí ma však, že keď hodím niečo do tejto témy, alebo inej v rámci PG, tak sa ozýva 5-7 ľudí. Čo ostatní spia? My sa predsa nepotrebujeme prezentovať svojimi akože úvahami, my takisto potrebujeme pomoc. Kde sú tí, ktoých považujeme za vrchol? Ja nemyslím nikoho konkrétneho, aby si napr. patason nemyslel, že mi chýba ako poradca a nie iba ako ošetrovateľ vašich stránok, ale áno, chýba mi tu aj on. Niekedy sem prispieval a brali sme si všetci príklad.
Ja začínam mať blbé dojmy, že niektorí z nás sa tu môžu roztrhať, dávajú na fórum nové a nové informácie a mám dojem, naozaj ho mám, že niektorí z tých informácií čerpajú aby hrali na vlastnom piesočku. Ale ja osobne sa už nechcem na toto dívať, asi to urobím ako iní, nechám si svoje (chabé) vedomosti pre seba a budem pekne ticho, kopírovať si všetky relevantné veci do vlastných súborov.
Mám ten dojem, samozrejme to nedokážem, ... že niektorí to tu tak robia.
SMUTNÉ

Michaela

Uživatel

Zaregistrován:
12. 10. 2007

Vytvořeno:
3. 5. 2009, 22:27

Také se považuji za velkého laika a přenechávám to, co si nejsem jistá skutečným znalcům. I mně příjde pravé a je vážně zvláštní,nepřipadá mi,jako opotřebované razidlo,apod. Ten co jej razil si zřejmě udělal radost a udělal si jen tak po stranách znaménka tečky.😎
Napadá tě něco jiného Archy?😉
A příště se hned nečerti.😋

Profilový obrázek
oliver

Moderátor

Zaregistrován:
15. 7. 2007

Vytvořeno:
3. 5. 2009, 22:36

Archy... jak je to dlouho? 4-5 mesicu, co jsem se rozciloval ja podobne? Ano, je to bohuzel tak, jak pises. No, lidi maji spoustu prace, atd. atd. Jsou to vymluvy? Nevim. Ja sem kouknu i kdyz v praci nestiham. Jako relax, na par minut... jinej si vari kaficko, jinej de na hodinu a pul na obed... skoda mluvit... nevim. Mozna mit na krku rodinu, bude to se mnou stejny... mozna ne.

Ale abych rek pravdu, uz tyhle veci neresim... uz se delsi dobu nesnazim o to, co me nikdy neslo - pochopit lidi a svet kolem sebe. Takze to beru tak jak to je... nerikam, ze s tim souhlasim, ale nemam pocit, ze to muzu nejak zmenit...

Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.